Nu este adevarat. Sunt cazuri dar ele tin de anumite probleme digestive ale unora.
Face rau doar daca ai probleme digestive, daca nu ai probleme e numai bun, eu beau zilnic lactate, de la lapte pana la kefiruri.
Este bun la orice varsta, mai ales barbatii sa consume cit mai mult daca s-ar putea de la femei
Acum fara gluma, laptele este bun, aduce aprot de vitamina B12 care se gaseste in carne, lapte, oua.
Sigur ca nu e bun
doar scrie pe el "nu e bun pentru adulti"
BA NU, stai asa ca... NU SCRIE
suntem in UE dude, daca un produs nu ar fi bun, ar scrie pe el mare, asa cum scrie pe produsele cu tutun: "tutunul ucide"
@mi25
"în 19 Iulie | mi25 a răspuns:
@ Brizbriz: Hai ca nu pe toate pachetele scrie ca "tutunul ucide". Pe unele spune ca duce la impotenta. Dar nu spune ca si a creierului. "
pai, te duci cu el inapoi si spui ca nu iti place asta cu impotenta, si vrei unul cu "tutunul ucide"... ce e asa de greu?
am auzit ca unii CHIAR au facut asta
Exista oameni intoleranti la lactate, precum exista oameni care nu sunt intoleranti la lactate.
Intoleranta la lactate este data de niscavai boli ale organelor digestive.
Si am zis eu ca nu ar fi asa?
Nu, adultii din China sunt intoleranti la lapte (90% dintre ei), africanii (70% dintre ei). A consuma lactate la maturitate este o adaptare evolutionara, in special la europenii nordici, dar nu numai.
Una din cele mai mari gogomanii pe care le-am auzit. Laptele este unul din alimentele cele mai neutre.
Ce are Sula cu prefectura?
Eu sunt crescut la tara, acolo unde - mai ales vara - alimentele de baza sunt produsele lactate.
Si cu asta am terminat.
@ Brizbriz: Hai ca nu pe toate pachetele scrie ca "tutunul ucide". Pe unele spune ca duce la impotenta. Dar nu spune ca si a creierului.
Poate provoca o diaree în rest nu are nimic doar dacă îți place să bei lapte sau nu.