| iubescpisicutele47 a întrebat:

Este adevărat că laptele este rău pentru adulți?
Ce părere aveți despre consumarea laptelui la vârsta adultă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
21 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cei care nu au supt la san, cand au fost bebelusi, pot avea intoleranta la lapte.

| mi25 a răspuns (pentru Bula):

Unii mai sug si acum la san.laughing

| darrio2007 a răspuns:

Nu este adevarat. Sunt cazuri dar ele tin de anumite probleme digestive ale unora.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu.

| Drimmero a răspuns:

Face rau doar daca ai probleme digestive, daca nu ai probleme e numai bun, eu beau zilnic lactate, de la lapte pana la kefiruri.

| relian a răspuns:

Este bun la orice varsta, mai ales barbatii laughing sa consume cit mai mult daca s-ar putea de la femei laughing
Acum fara gluma, laptele este bun, aduce aprot de vitamina B12 care se gaseste in carne, lapte, oua.

| mi25 a răspuns (pentru relian):

Este o sursa importanta de calciu.

| Brizbriz a răspuns:

Sigur ca nu e bun
doar scrie pe el "nu e bun pentru adulti"

BA NU, stai asa ca... NU SCRIE

suntem in UE dude, daca un produs nu ar fi bun, ar scrie pe el mare, asa cum scrie pe produsele cu tutun: "tutunul ucide"

| Brizbriz a răspuns:

@mi25
"în 19 Iulie | mi25 a răspuns:
@ Brizbriz: Hai ca nu pe toate pachetele scrie ca "tutunul ucide". Pe unele spune ca duce la impotenta. Dar nu spune ca si a creierului. "

pai, te duci cu el inapoi si spui ca nu iti place asta cu impotenta, si vrei unul cu "tutunul ucide"... ce e asa de greu? rolling on the floor
am auzit ca unii CHIAR au facut astahee hee

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Exista oameni intoleranti la lactate, precum exista oameni care nu sunt intoleranti la lactate.

| mi25 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Intoleranta la lactate este data de niscavai boli ale organelor digestive.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru mi25):

Si am zis eu ca nu ar fi asa?

| doctorandus a răspuns (pentru mi25):

Nu, adultii din China sunt intoleranti la lapte (90% dintre ei), africanii (70% dintre ei). A consuma lactate la maturitate este o adaptare evolutionara, in special la europenii nordici, dar nu numai.

| Crackman a răspuns:

Daca ai intoleranta nu este bun
Dar in rest nu are nimic

| mi25 a răspuns:

Una din cele mai mari gogomanii pe care le-am auzit. Laptele este unul din alimentele cele mai neutre.

| mi25 a răspuns:

Pe tine la fel.

| mi25 a răspuns:

Ce are Sula cu prefectura?
Eu sunt crescut la tara, acolo unde - mai ales vara - alimentele de baza sunt produsele lactate.
Si cu asta am terminat.

| mi25 a răspuns:

@ Brizbriz: Hai ca nu pe toate pachetele scrie ca "tutunul ucide". Pe unele spune ca duce la impotenta. Dar nu spune ca si a creierului. laughing

| Cksihja a răspuns:

Poate provoca o diaree în rest nu are nimic doar dacă îți place să bei lapte sau nu.