Daca nu ai probleme lasa asa, uneori daca ele nu au loc, nu ies! Eu am 49 de ani si nu mi-a iesit nici o masea de minte!
Eu am purtat aparat ca sa imi indrept dintii si acum maselele de minte dau semne ca ar vrea sa iasa, ceea ce mi-i va deranja iarasi pe toti, nefiind loc. N-am alta optiune.
Am inteles! Te-as sfatui sa pastrezi maselele plombate mai ales daca nu au nervul omorat. Oricum mai cere parerea si altui medic!
Maselele de minte sunt predispuse la carii si la infectii, oricum medicul dentist iti va spune ce masele trebuie scoase
Primul medic la care am fost a spus ca e alegerea mea. Totusi vreau sa cer mai multe opinii, de la mai multi dentisti, inainte.
Nu stiu sigur, dar cred ca maselele de minte, sunt mai rezistente decat cele de lapte. Incearca sa te speli pe dinti cat mai des, si sansele la carii, infectii, etc, vor fi mai reduse.
Eu nu prea pot sa te ajut, dar iti recomand o clinica de stomatologie la care merg de cand eram mica, si slava Domnului, ca nu am fost niciodata dezamagita.
http://www.happy-dent.ro/ clinica este pe la gara de nord din Bucuresti.
Dintii se aliaza singuri, acum nu este loc, dar la momentul potrivit va fi loc, maselel de minte ies dupa varsta de 17 ani.nici eu nu am avut loc,si m-am trezit cu inca doua masele! ca sa fi sigur mergi la stomatolog, el iti va explica dar cu siguranta nu iti vei scoate ceva bun, pentru ceva care inca nu a iesit! si nu cnsider ca sunt mai slabe decat celelalte masele, depinde foarte mult de calciu din organism, de cum ii ingrijesti! la masele cat mai bune!
Am 19 ani.
Mie nu mi s-au aliniat singuri si am purtat aparat. Daca le-as lasa sa creasca (cea ce dau semne ca vor sa faca) mi-ar deranja iarasi toti dintii, neavand loc unde sa iasa.
Medicul mi-a spus ca trebuie scoase 2, care aleg eu.
O sa consult si alti dentisti pentru cat mai multe pareri, dar voiam sa vad ce ziceti si voi aici.
Oricum multumesc
anoooonimm77 întreabă: