| ZitaRita a întrebat:

Este adevarat ca mersul in patru labe al bebelusilor ajuta la cresterea increderii in sine si la dezvoltatea abilitatilor motorii? Eu nu am mers in patru labe deloc si nu am abilitati motorii deloc! De asemenea ma impiedic mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i adevarat, asta-i o aberatie!

| lpavel a răspuns:

Da de unde stii tu ca n-ai mers in 4 labe? laughing A cresterii increderii nu stiu dar a dezvoltarii lui sigur! Asa cum ajuta sportul adultii tot asa au nevoie si bebelusii de miscare pentru o mai buna dezvoltare!

| ZitaRita explică (pentru lpavel):

Mama mi-a spus

| gabicoo a răspuns:

E de la adhd-ul tau.

| carevaescu a răspuns:

Tot ce face un bebeluș cu corpul sau ajută la dezvoltarea abilităților motorii. Cu cat mai mult si mai divers cu atat mai mare dezvoltarea.
Acum, sincer sa fiu, mi-e greu să cred că ai țâșnit și ai aterizat în picioare. Ar fi un miracol și al avea abilități motorii excepționale

| ValentinMihai78 a răspuns:

A mai pus unul o întrebare cu "transformări în forme extraterestre", acum citesc aici "nu am mers în patru labe și nu am abilități motorii"! Dar, sunteți în cărucior cu rotile? Altfel, dacă ați fi studiat anatomia omului, primatelor, ați fi aflat că "mersul în patru labe" este prima etapă de dezvoltare a unui sugar, după 3 luni de zile, când instinctul îi impune mișcare.
Restul, scrieți aberații!

| Celdrept a răspuns:

O să îți spun o chestie ce probabil te va răcori. Eu am fost de 2 ori olimpic la engleza și premiant și neamul și unii care nu mă cunosc fiindcă m-am închis mult în mine mă consideră nebun! Ce zici de asta? Acceptate așa cum ești,nu ai ce sa faci,și dacă ai retard sau ADHD nu e nici o problema,ești fata o să supraviețuiești,pentru un bărbat e mai greu sa ai așa ceva.
Așa te-ai născut nu poți să schimbi nimic! Și eu am probleme cognitive serioase câteodată,asta e viata,genetica,nu tine de noi.
Iubește-te și aia e, restul nu contează!
Cu tremuratul mâinilor fa ceva, cu restul nu ai ce sa faci așa esti tu, sunt alții în situații mai dramatice decat tine cu retard mental sever, nici să își lege șireturile nu știe!
De ce nu accepți că ești specială? Că ești diferită?

| ZitaRita explică (pentru Celdrept):

Dar nu cred ca ai atâtea probleme psihice! Eu nu imi amintesc, copilăria, numele rudelor, aproape nimic, trebuie sa îmi notez

| Celdrept a răspuns (pentru ZitaRita):

Eu din păcate îmi amintesc tot din copilărie! Eu de la emoții nu pot sa fiu concentrat câteodată,atent. Am depresie și anxietate dar astea te afectează mult pe partea cognitiva. Daca mă uit la un număr de telefon imediat il memorez dar la job cand mi se explică ceva nu prea procesez bine informația sau când cineva îmi explică mă ghidează sa merg undeva când îi întreb,de la emoții cred că se întâmpla.
E mai bine că nu îți amintești unele lucruri că unele sunt foarte dureroase,ai și un avantaj. Trăiești prezentul continuu asta e tot ce contează,dar te înțeleg că nu ți ușor. Eu am stat izolat și de aia am probleme,am avut prieteni de cacao care nu mai rău mi-au făcut! Eu de abia pot ieși din casă de la anxietate,cu mare dificultate și nu mă plâng,sa vezi ce chin îți dă și teroare nici nu îți închipui,ești într-o permanentă teroare că și cum cineva ar avea pistolul la capul tau și ar fi pregătit să tragă,chiar mai rău! Nu doar tu suferi din cauza asta,și până la urmă nu suferi uiți. Depresia iar chinuie rău de tot! Asta e,sunt unii în situații mai grave decât noi,trebuie sa fim puternici și să mergem înainte cu capul sus.
Fa sport zilnic și mănâncă nuci,consuma cacao și o să fii mai ok.
Daca ne plângem toată ziua problemele nu dispar tot cu ele rămânem,userii de aici nu ne vindeca și nu au ce sa ne facă, nu ne ajuta medicii în minte cazuri niste păreri de la useri care nu sunt medici nici atât!
Caută un iubit, fii fericita, ia-ți un câine, distrează-te. Nu te mai gândi la problemele ce le ai, accepta situația că ești diferită, și eu sunt diferit.

Întrebări similare