| Ene_Robert_Marian_1997 a întrebat:

Este adevarat ca pe 1 februarie 2019, adica maine va pica un asteroid pe pamant?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da! Si 1 milion de bombe nucleare de la extraterestrii. laughing

| Ene_Robert_Marian_1997 explică (pentru Salontanul):

Sa razi tu maine

| Salontanul a răspuns (pentru Ene_Robert_Marian_1997):

rolling on the floor Dupa idioti in fiecare zi vine sfarsitul lumii. Si, da! Terra este lovita in fiecare an de circa 10 meteoriti (parerea celor de la NASA) dar sunt atat de mici incat nu reprezinta un pericol. Asa ca o sa vorbim si maine deoarece nu s-a anuntat nici un pericol pana acum. Cel mai mare meteorit care a lovit Terra in zona Africii ( Craterul Vredefort ) a avut circa 5-10 Km.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E! Ai murit? Ti-a cazut asteroidul in cap? Ce s-a intamplat ca suntem curiosi?

| darrio2007 a răspuns:

Da. Puneti cască.

| Adry05 a răspuns:

Anual pica cate unu + alte moduri de a se sfarsi lumea, ma asteptam sa inceapa si ei macar sa fie mai creativi cu modurile in care o sa murim

| RAY a răspuns:

Nu vreau sa mor si sa nu stiu cum e viata de insurat, pls draga asteroid nu ma lovi pe mine, si pe restul

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu pierzi nimic, cu viata de insurat laughing)
cat despre asteroid, asta demonstreaza ca mai ales copii nu pot face diferenta intre adevar si minciuna, bine sau rau, si pun botu la tot ce e pe Youtube, daca e pe Youtube, it must be real, daca e la tv, it must be real, ca e la tv nu? n-ar minti astia. laughing)) wtf

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este adevarat!
Sunt cu 9 ore inaintea Romaniei si chiar acum este miezul zilei, ora 12:00 data de 1 feb. si uite ca nu s-a intamplat nimic!
Povesti cu meteoriti si sfaristul pamantului tot aud de 50 de ani incoace si nu s-a intamplat nimic, odata ce ne trezim si traim zilnic, alta zi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, dar vor muri numai proștii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Zi de zi pica sute-mii de asteroizi mici-micutzi. O pica si azi macar unul-doi, si miine, si tot asa.

| Fatamuntilor a răspuns:

Inca nu a cazut, dar ca am auzit ca s-a amanat pe 29 februarie! Atunci sigur -sigur!

| Frank51 a răspuns:

Inca mai e timp, acum e ora 8.

| Sn4k3 a răspuns:

N-ai rabdare sa vezi?

| Hammurabi a răspuns:

Am credit la bancă.
Sunt convins că nu va cădea nici un asteroid până nu le dau ăstora banii înapoi.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nicio sansa, maine am examen si trebuie sa predau o bucata de licenta, nu scap eu asa usor! crying((((
Poate pe 2.

| ziftode a răspuns:

Sigur, ai retinut si cat de mare e?
ca daca e mare cat un geamantan o sa faca o stea cazatoare si o sa arda in cateva secunde

deci? cat de mare era?

| GPA a răspuns:

Ce ușor pot fi manipulați oamenii. Cineva a venit cu ideea, s-a răspândit vestea și ați primit "apă la moară". N-o să cadă și n-o să ne ciocnească nimeni, este improbabil ca asta să se întâmple mâine - poimâine. În 2068 se estimează însă că asteroidul Aphophis va cădea pe pământ pentru că are "orbita" chiar în sistemul nostru solar, trece foarte aproape pe lângă Pământ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar prostii vor crede in balivernele astea, doar creatorul stie data si ora.

| PumpkinDoll a răspuns:

Sper sa pice direct pe mine.

| Stropdeploaie a răspuns:

Nu Nu ..au spus acum la antena 1 ca cica va cadea asteroidul. pe 29 februarie! 2019!

| darrio2007 a răspuns (pentru Stropdeploaie):

Da. Am vazut si eu stirea.

| Edmonds2342 a răspuns:

Dacă stam sa ne gândim puțin, noi, omenirea, de mult nu mai putem trai pe acest pământ, la câte astfel de știri au apărut. De sfârșitul lumii nici nu mai zic, cred ca eu l-am prins de doua ori chiar, după speculațiile "specialiștilor". laughing
(nu ma înțelege greșit, sunt convins ca va fi sfârșitul lumii, dar nu când spun asa zișii specialiști)

| Catrice a răspuns (pentru Edmonds2342):

În 1/1/2000 a fost sfârșitul lumii.
În 21/12/2012 a fost sfârșitul lumii.
Concluzia: peste 12 ani va fi cu adevărat

| Adi88 a răspuns:

Da este posibil, si e si mai posibil sa pice pe capsorul tau. Asa ca ai grija, capul la cutie...

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns:

Doamne fereste!

| Cutezătorul4k a răspuns:

Ba ce i cu tine?

| lZlJokerlZl a răspuns:

Pamantul o sa pice pe un asteroid.

| SiZZer a răspuns:

Pana acum am auzit ca trebuia sa vina sf lumii de vreo 5 ori, cum sa credeti asa ceva? rolling on the floor

| Lopilol a răspuns:

Multi cercetători spun ca nu, oricum nu te teme și eu m-am informat despre asta de mult.Multi au demonstrat ca nu vom fi loviți printre care și NASA.
Oricum NASA are un plan de salvare a pământului in cazul unui asteroid gigantic.

| Panamax a răspuns (pentru Lopilol):

Ai vazut prea multe filme.
Filme pentru prosti.