| LisaJulie a întrebat:

Este adevărat ca persoanele cu autism, dispraxie și ADHD nu pot sa meargă cu bicicleta, rolele, skateboard-ul, trotineta, nu pot sa conducă o mașină și nici măcar sa își gătească propria mancare sau sa alerge?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu e adevărat așa ceva,eu am adhd,am probleme cu memoria de scurtă durată,uit des, nu pot avea o rutina și e cam haos în casa, și o plictiseala mortala tot timpul, nu avem motivație și mereu uitam ce avem de făcut, dar în rest putem orice

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nu.De unde ai scos acest,, adevar''?

| ReddY25 a răspuns:

Faine minciunele

| LeoIvan14 a răspuns:

Frate am eu adhd, si iesiri din astea controlbile, si merg cu bicicleta de la 6 ani deci nu prea e adv

| alexini56 a răspuns:

Nu, nu este adevărat pentru toate persoanele cu autism, dispraxie și ADHD. Aceste condiții pot afecta în mod diferit fiecare persoană, iar abilitățile lor pot varia considerabil. Multe persoane cu aceste condiții pot să învețe să meargă cu bicicleta, rolele, skateboard-ul, trotineta, să conducă o mașină și să își gătească propria mâncare. Cu sprijin și adaptări potrivite, mulți își dezvoltă abilitățile și pot participa la activități cotidiene.