| DjsTEpp a întrebat:

Este adevarat ca SPERMA contine vitamine? Pentru ca ii auzeam pe multi care aveau nu-s ce probleme ca-si inchiteau sperma pentru ca este sanatoasa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Da. Eu zic sa nu mai dai banii pe VitaMax, ca s-asa sunt scumpe laughing

| negru30 a răspuns:

Are dreptate IMC90 Mare tampita esti

| introduaicinumele a răspuns:

Eu daca fac sperma si tot eu o inghit atunci pierd vitamine si le castig din nou? Hai mai termina cu intrebarile aste de 1 leu! (2 e prea mult pentru tine, bea sperma ca sa nu mai dai banii pe medicamente!rolling on the floor) si mai termina cu tempeniile astea!

| 3ntzz a răspuns:

Ioai ba! tu nu vezi ce cleioasa ii? presupun ca ii scarboasa nu iti sugerez sa incerci...mai bine o portocala :-J si aia contine vitamine si nu-i celioasa...

| 5465449634649634769347 a răspuns:

Doau variante:
1Te bantuie prostia si ne avand ocupatie postezi intrebari idioate pe site;
2Esti peste si circula astfel de zvonuri in "anturajul" tau.
Incearca, poate capeti super-puteri.Eu prefer fructe, legume si din toata saracia VitaMax.

| introduaicinumele a răspuns (pentru 5465449634649634769347):

Super-puteri, asta e buna rolling on the floorlaughing))) daca pepsi ma ajuta sa am energie sperma ma ajuta sa am super-puteri laughing)) de unde o ma scoti si pe asta laughing esti foarte funnyyyy!