Cantitatile respective sunt in cantitate infima! Tu doar nu exagera cu masturbarea, ci cauta o partenera, caci asa e normal!, si fa sex protejat! Alimenteaza-te rational, cu fructe si legume, lactate, fa miscare/sport, si nu-ti mai bate capul degeaba, ok?!
Sperma este chiar foarte hranitoare tinand cont ca are in jur de doar 7 calorii Si am inteles ca are si gust dulce
Shin.
Masturbarea este considerata un mijloc prin care cineva face o violare grosolana a legii lui Dumnezeu.
In realitate, masturbatia poate pune in pericol fericirea conjugala viitoare. Daca cineva obisnuieste sa-si satisfaca simtamintele senzuale prin masturbare, isi face obiceiul sa se gandeascsa numai la propria sa bucurie si satisfactie.Masturbatia slabeste constiinta buna si dragostea fata de ce este drept, adica chiar acele lucruri care-l pot ocroti pe om de acest obicei.La fel ca mania drogurilor, masturbarea poate sa devina un mijloc la care respectivul apeleaza ori de cate ori simte o oarecare presiune sau tensiune si nu-si impune vointa pentru a rezolva si invinge problemele care cauzeaza o asemenea incordare.Prin aceasta poate lua nastere un lant de imprejurari care se inrautatesc reciproc, astfel ca urmarea este inrobirea.Trebuie sa ne stapanim corpul si, asadar, sa nu ne lasam stapaniti de el.
Cei mai multi medici sunt de parere ca masturbarea ocazionala n-ar avea un efect vatamator asupra corpului.Vatamarea nu se produce, decat daca cel care practica masturbarea ar avea sentimente de vina care cauzeaza tulburari, care la randul lor, provoaca o serie de alte tulburari corporale.
Medicii si sfatuitorii sunt, fara indoiala oameni care sunt supusi erorii si ale caror pareri sunt schimbatoare.
Exista totusi, un sfatuitor la care tinerii, si nu numai, se pot adresa si care este neschimbator si liber de erori sau judecati gresite-Cuvantul lui Dumnezeu.
Asa imi faceam si eu probleme acum un an...Inca ma masturbez. E adevarat ca sperma contine toate acestea, insa nu pot sa ti dau un raspuns concret.
Masturbarea afecteaza doar viata de cuplu.Atunci cand ai o partenera si preferi sa "freci castravetele" in loc sa intretii relatii sexuale cu ea, chiar e o problema.Cine a afirmat ca prin masturbare pierzi calciu, magneziu si alte minerale a spus-o bine dar nu a precizat si ce cantitate pierzi. Ok... bun te masturbezi dar imagineaza-ti ca a doua zi e imposibil sa nu bei o cana cu lapte sau sa nu mananci un fruct sau o leguma, deci tot ceea ce ai pierdut in ziua precedenta tzac pac ai pus la loc si tot asa.
Ma, eu am o mica problema, momentan n-am o partenera cu care sa fac sex, am avut o iubita cu care din pacata nu mi-am inceput viata sexuala deoarece eram amandoi virgini si inca suntem dar...n-a fost sa fie, fiind nestiuori in domeniu ca sa zic asa.Acum am 17 ani si simt un "apetit sexual " mare nu stiu de ce.Incep sa cred ca am o problema, deoarece uneori se intampla sa ma masturbez de 2-3 ori pe zi, 5-6 zile pe saptamana! am inceput sa cred ca e o problema! Bineninteles ca vreau sa gasesc persoana iubita cu care sa am o viata sexuala normala, dar momentan nu pot pentru. ca sunt mereu pe drumuri, plecat, in miscare si nu pot dezvolta o relatie serioasa! Totusi daca stie cineva ceva despre aceasta problema ce as putea faca sa lase un raspuns, multumesc! iar despre chestia cu eliminatul calciului, e o cantitate infirma, parerea mea si nu conteaza!
Nu, nu este sanatoasa masturbarea, provoca tulburari neurovegetative ( pe zi ce trece ti se distrug neuroni asa numita "ascutime a mintii", nu mai poti sa te concentrezi asupra invatatului de ex. nu mai poti sa retii deoarece neuronii se distrug in mare parte), in afara de asta provoca pierderea vederii, ametelii si mai multe probleme de sanatate. Masturbarea e ca fumatul, foarte greu te lasi de acest viciu, trebuie sa ai vointa...