| SperantaPierduta a întrebat:

Este adevarat ca tinctura de marar si lemnul dulce ajuta la cresterea sanilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Maryna_1397 a răspuns:

Da asa e...foarte adevaratbig grin

| Afdsa a răspuns:

Bună.Aşa am auzit şi eu,dar de ce să îţi forţezi sânii să crească? Cine te place, te place aşa cum esti, nu te lua după toţi obsedaţii.Dar...am citit multe întrebări de genul ăsta,şi din câte am înţeles ajută tinctura de mărar foarte mult,luată constant după mese de nu ştiu câte ori pe zi.Dă un Search pe google,ca să afli exact orele, în plus la fel de mult ajută şi exerciţiile fizice, zilnice.Succes!

| Bibuşca a răspuns:

Cred ca da

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Am auzit si eu asta dar inca nu am intalnit pe nimeni care sa ii fi crescut sanii de la ele. funda?

| Question_3829 a răspuns:

Da.ajuta si la cresterea penisului si al clitorisului

| djcrazyroxxy a răspuns:

Da stiu pe cineva care a incercat.big grin daca vrei id ei ...anuntama.happy
dai fundita?

| maryale a răspuns:

e adevarat, dar pe langa ca iti cresc sanii te si ingrasi. si la o prietena i sau intors cumva nodulii si a trebuit sa faca operatie din cauza tincturii.straight face. nu-ti recomand

| Dany_9065 a răspuns:

Pentru marirea sanilor am gasit un articol interesant.

Cel mai eficient mijloc de marire a sanilor
Cel mai eficient mijloc de marire a sanilor, cu efect de durata este un masaj care se numeste ''exercitiul caprioarei''.
- Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.
- Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile.
- Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele.
- Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor.
- Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni.

Dr. Craciun Otilia