| maduta a întrebat:

Este adevarat ca toate iaurturile & laptele batut & sana sunt  probiotice si iti stimuleaza imunitatea? Sau doar alea de tipul Actimel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Din pacate stiu ca numai produsele Actimel si stiam ceva si de activia, de restul nu cred sa se fi auzit ceva inca, daca auzi ceva sa ne zici si nouawinking

tundenana
| tundenana a răspuns:

Doar Actimel... insa daca doresti cu adevarat sa iti incarci organismul mai exact intestinul subtire cu lactobacillus acidophilus si bifidobacterium bifidum (bacteriile 'bune' care cica este in actimel si activia) care reface flora intestinala si e foarte bun in reglarea tranzitului intestinal si in cresterea imunitatii... atunci foloseste Biotics... este ceva natural care contine aceste bacterii bune... in asta poti fi sigura... restul cu actimel si activia e numai reclama... crede-ma ca eu le-am incercat si efectul a fost de scurta durata... in schimb Biotics a fost fff bun o cura de o luna cu o pastiluta pe zi inainte de mancare iti regleza flora intestinala si astfel iti creste imunitatea...
http://www.ozone.ro/product.php?id=54
multa sanatate

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mie nu imi inspira incredere.

mira
| mira a răspuns:

Da.Am auzit aceasta declaratie la tv din partea unui om de stiinta. Mira

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai lua dupa reclame.alea iti vand o imagine. produsul este cu totul altceva decat se spune in reclama? uitate la termenul de garantie.este de cate luni? ia un kil de lapte fa-ti un iaurt, pune-i o lingurita de dulceata de care vrei tu si ala este sanatate curata.si este bun ca nu tine decat doua trei zile, este cel mai natural. un iaurt de cateva luni? numai iaurt nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunt naturale, da! cele cumparate nu sunt toate probiotice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...mai ales cele albe, Danone Natural sunt foarte bune pentru ca contin calciu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da danonele natural contine guma guar.are gust de aracet.sunt patit dragilor si mi sa marit ficatul de mai nu mai incape.fiti seriosi.acum am vaca la tara.si-mi da de toate. dimineata imi lasa, seara imi aduce. izvor la casa omului.de sanatate.

| rodica_6923 a răspuns:

ACTIMEL

Întrebări similare