Din pacate stiu ca numai produsele Actimel si stiam ceva si de activia, de restul nu cred sa se fi auzit ceva inca, daca auzi ceva sa ne zici si noua
Doar Actimel... insa daca doresti cu adevarat sa iti incarci organismul mai exact intestinul subtire cu lactobacillus acidophilus si bifidobacterium bifidum (bacteriile 'bune' care cica este in actimel si activia) care reface flora intestinala si e foarte bun in reglarea tranzitului intestinal si in cresterea imunitatii... atunci foloseste Biotics... este ceva natural care contine aceste bacterii bune... in asta poti fi sigura... restul cu actimel si activia e numai reclama... crede-ma ca eu le-am incercat si efectul a fost de scurta durata... in schimb Biotics a fost fff bun o cura de o luna cu o pastiluta pe zi inainte de mancare iti regleza flora intestinala si astfel iti creste imunitatea...
http://www.ozone.ro/product.php?id=54
multa sanatate
Nu te mai lua dupa reclame.alea iti vand o imagine. produsul este cu totul altceva decat se spune in reclama? uitate la termenul de garantie.este de cate luni? ia un kil de lapte fa-ti un iaurt, pune-i o lingurita de dulceata de care vrei tu si ala este sanatate curata.si este bun ca nu tine decat doua trei zile, este cel mai natural. un iaurt de cateva luni? numai iaurt nu e.