| BOOBZen a întrebat:

Este adevarat ca zeama de lamaie pe piele face sa dispara bronzul? La fel si gelurile de dus exfoliante, fac acelasi lucru? Vreau sa scap de bronz, mie nu-mi place, stand in Constanta merg des la plaja, dar eu ma duc pentru ca vreau sa ma balacesc in apa, a si crema cu fps 50(asa scrie pe ambalaj)ma impiedica de bronz? Vreau sa stiu daca aceste lucruri sunt adevarate, multumesc pentru raspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Veverita a răspuns:

Pai gelurile alea ajuta intr-o oarecare masura dar...bronzul nu se duce chiar asa de usor.si ai gj ce faci cu lamaia pentru ca poate dauna epidermei si dupa vei putea avea probleme.iar crema cu factor de protectie ajuta, dar mai mult nu te lasa sa te arzi.de bronzat tot te vei bronza putin.tongue

4 răspunsuri:
| danutza_2917 a răspuns:

Orice exfoliant te ajuta sa scapi de bronz pentru ca indeparteaza stratul superficial al pielii, dar daca mergi constant la plaja nu prea ai cum sa ramai nebronzata. Ai grija insa pentru ca radiatiile solare sunt foarte periculoase pentru piele, asa ca nu merge la plaja intre orele 11-16, foloseste creme de protectie rezistente la apa, daca intri mult in apa si poti folosi o crema de gomaj foarte delicata care sa te ajute la indepartarea bronzului. Eu iti recomand http://aloeveraforever.ro/uncategorized/aloe-sunscreen-spray, http://aloeveraforever.ro/produse/ingrijirea-pielii/forever-aloe-scrub.

| pokiD a răspuns:

Hmm. nu stiu de lămâie dar stiu ca iaurtul o face. tongue

| Alexandra_Camelia_1990 a răspuns:

Heey:*! Zeama de lamaie nu are nici un efect(crede-ma am incercat si eu, sinici un rezultat) insa sapunuriele sau gelurile au un efect putin mai mare decat zeama!
Desi eu iti recomand sa faci bai cat mai des, cu apa calda sau fierbinte(de preferat)si safolsesti fondul tau de ten, si dupa sa te demachezi(abia dupa 3-4 ore dupa ce l-ai folosit), si asa se duce.
Dar ori cum o fi, dupa 2saptamini MAXIM, si se duce bronzul stai linistita, am trecut prin asta stiu cum e!

| Alexandra_Camelia_1990 a răspuns:

Heey:*! Zeama de lamaie nu are nici un efect(crede-ma am incercat si eu, si nici un rezultat) insa sapunuriele sau gelurile au un efect putin mai mare decat zeama!
Desi eu iti recomand sa faci bai cat mai des, cu apa calda sau fierbinte(de preferat)si sa folsesti sapunuri exfoliande, care se gasec la orice farmacie! Dar daca nici asta nu merge te sfatuiesc sa te dai cu fond de ten, si dupa 3-4 ore tepoti demachia, si sigur vei vedea o schimbare!
Dar ori cum o fi, dupa 2saptamini MAXIM, si se duce bronzul stai linistita, am trecut prin asta stiu cum e!
P.S- poti incerca sa ma te dai si cu iaurt, iaurt simpu!laughing