Dreptacii nu au nimic in plus fata de stangaci
oamenii au o soarta si mor in functie de cat le-a dat d-zeu nu conteaza daca sunt dreptaci sau stangaci
Ce chestie n-am mai auzit pana acum, nu cred ca e asa cred ca ambi traiesc cat au de trait
Nu e adevarat, fiecare om traieste cate zile are date de la Dumnezeu.Acestea sunt niste prostii.
Nu. Oamenii traiesc in functie de cum s-au hranit, au trait, au respirat. Nu are nicio legatura cu mana cu care faci diferite actiuni.Si e chiar ciudata intrebarea...
Sa iti spun povestea lui Paul si lui Pauline.Paul era stangaci.Pauline era dreptace.Intr-o zi, cand cei doi copii se jucau pe strada, o masina a cal cato pe Pauline.Peste numai o secunda un camion vine si da peste Piere. Sper ca ai inteles morala.
Asta de unde ai mai scos-o scze dar nu e asa fiecare om traieste cat are de trait fiecare om are soarta lui nimeni nu stie vat traieste sau cand moare asa ca intrebarea e fara rost e cam ciudata pa pa
Aceasta nu a scos-o ea si eu am citit pe internet la o rubrica de curiozitati, asa ca terminati cu chestiile acestea . Se zice ca stangacii mor mai repede cu 16 ani, dar e doar un mit.Probabil aurius a vrut doar sa se asigure
Nu e adevarat..insa unii spun k stangacii sunt indemanatice ceea ce nu e adevarat...ci faptul ca obiectele sunt create pentru dreptaci duc la acest lucru...iar in toate domeniile cei mai buni au fost stangaci
ex:pictura=da vinci
fizica=einstein, newton
fotbal=maradona si messi
it=bill gates
muzica=mozart, beethoven
actorie=charlie chaplin
literatura=mark twain
astea sunt doar exemplele pe care le stiu eu....si s-a demonstrat k stangacii au o medie a iq-ului mai mare...
ps:sunt stangaci
LoveMe întreabă: