| afrodita3333 a întrebat:

Este aici pe TPU vreun ginecolog care sa-mi raspunda si mie la o intrebate in privat, prin mesaj aici pe site?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! Da-i Brigaelei un mesaj pe privat, te va ajuta cu siguranta! happy

6 răspunsuri:
| Kosmin19 a răspuns:

Tu duci lipsa de ocupatiehappy. si e cam grav

| afrodita3333 explică (pentru Kosmin19):

Pardon....si ma rog, din ce ai tras tu concluzia ca duc lipsa de acupatie? Acelasi lucru il pot zice si eu despre tine care in loc sa raspunzi la intrebarile la care stii, stai si iti pierzi timpul aberand la intrebarea mea, care este cat se poate de decenta si cu destula logica.

| Kosmin19 a răspuns (pentru afrodita3333):

Daca vrei ginecolog du-te la unul adevarat happy nu stai sa cauti pe netstraight face

| CherryBlossom26 a răspuns:

Nu ar trebui sa ti fie rusine sa spui ce s-a intamplat

| afrodita3333 explică (pentru CherryBlossom26):

Nu este vorba de rusine dar am mai pus intrebarea pe site acum ceva tipm si am primit ceva raspunsuri dar, destul de vagi asa ca ma interesa parerea unui medic.Este ceva destul de minor dar complicat si stiam ca pe site erau vreo 2 medici si ma gandeam ca poate vad intrebarea.winking

| CherryBlossom26 a răspuns (pentru afrodita3333):

Spune-mi cum incepea si poate te ajut

| ScapaMaDeEa a răspuns (pentru afrodita3333):

Buna! Da-i Brigaelei un mesaj pe privat, te va ajuta cu siguranta! happy