| DanielCosmin827939 a întrebat:

Este bine daca fac sala 3 zile pe saptamana si in alea 3 fac la toate aparatele? (sunt la inceput si fac 10 bucati a cate 5 serii) mai putin la banda pe care alerg, iar la fuecare 5 minute setez la viteza mai mare..pana simt ca numai pot. Este bine? iar la sala stau cam 1 ora jumate-maxim 2(stau doua atunci cand incerc sa bag greutate mai multa si iau pauze mai lungi)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AssaSinNKidD a răspuns:

Heii. Si eu fac sala si am ceva timp. Nu, nu este bine. Prima saptamana se baga toate aparatele pentru a face febra musculara, iar din a doua saptama se face program. De exsadProgramul meu) : Prima zi : Peipet cu triceps. A doua zi : Spate cu biceps. A 3 a zi : Umeri, gat. A 4 a zi : Picioare. A 5:a zis : biceps si triceps(Cateodata biceps si piept). Si la sfarsitul fiecarui program poti face si abdomene, sa alergi pe banda.

Sper ca te-am ajutat. Fundita?:*

1 răspuns:
| Mussette a răspuns:

Vei face febra musculara daca nu ai mai facut sport de mult timp. Cate putin din fiecare.
Daca faci febra musculara ia o aspirina si continui dupa o zi pe care o faci pauza.
Spor! happy