Nu, în niciun caz nu îți recomand să iei la vârsta asta. O să aibă rost să iei abia când o să fii student, în timpul sesiunii, când ai sute de pagini de învățat într-un timp scurt.
Nu poți reține absolut totul ușor, nimeni nu poate, dar încearcă să înlături orice sursă de distracție când te apuci să înveți. Eu nu am luat niciun energizer nici în a opta, nici în a doișpea și a fost ok. Am luat pentru prima dată abia în prima mea sesiune de la facultate.
Impresia că nu te poți concentra vine de la emoții. Totul e pe bază nervoasă. În loc să te gândești la vreun medicament, încearcă să consumi cât mai multe alimente sănătoase, de genul fructelor și legumelor. Și curaj! O să fie bine.
Salut.Mai bine iei Memoplus simplu, dar doar dimineața și la prânz.Seara te energizeaza datorita cofeinei și nu mai poți dormi noaptea.Eu zic mai bine sa iei Bilomag Forte, e fara cofeina și nu are restricții.Plus că și MemoPlus și Bilomag Forte sunt suplimente alimentare naturale și rău nu are ce sa îți facă, in cel mai rău caz nu își fac efectul dar nu au reacții adverse, nu sunt medicamente cu suplimente naturale.Eu zic să încerci, poate te ajuta.Succes la examen!
Memoplus are ca ingredient principal magneziu.
Magneziul este esential pentru buna functionare a sistemului nervos si foarte multi oameni au nevoie de el.
Exista un aliment care are mult magneziu si care este chiar sanatos si recomandat sa il mananci: ciocolata neagra! Asa ca mananca ciocolata neagra in fiecare zi in perioada asta si o sa te ajute sa te concentrezi mai bine. Pe mine m-a ajutat foarte mult.
Sa fie ciocolata cu minim 70% cacao si nu o manca pe toata. Un sfert as zice eu.
Https://cum-sa-slabim-sanatos.blogspot.com/......%20memoria
alimentatia conteaza, socializarea sociala, sa iti pui creierul la treaba
https://www.gamesforthebrain.com/romanian/
tu nu memorezi pentru ca nu inveti bine, informatia se retine astfel
prin repetitie, intelegerea informatiei, curiozitatea, iar repetitie, voi stati pe telefon cand invatati sau ascultati muzica pai cum sa reti ceva
Nimeni nu a reusit sa demonsreze ca pastilele alea fac ceva. Practic sau ca iei din alea sau ca iei ceva pastile cu multi vitamine tot acolo ajungi.
Da-ti banii pe altceva.
Ma regasesc atat de mult in situatia asta, ce sa facem asta este, ti-as sugera sa folosesti aceste pastile, insa pe la varsta de 17-18 ani, fa mult sport ajuta la oxigenarea creierului, mananca alimente ce contin omega 3, fructe si legume si cam asta este. Funda?
Nu, nu lua Memo Plus că poate te omoară. Doamme ferește, e un supliment, nu e morfină.
Mario1996 întreabă: