Salut o lamine cu sare suna cam ciudat dar cu zagar suna bine.da este bine chiar si doctorii o recomanda pentru ca intareste imunitatea organismului si chiar nu conteaza cu ce este lamiia cu sare etc ce vrei tu dar este ca mai sanatoasa''lamiiia''chiar si pentru ten si pele corpului si eu consum zi de zi sei se vad rezultatele ziama de lamii este foare buna sa dai pe piele cu ee :X Funda:X
Renunta la sare.Nu-ti aduce nimic in acest caz si chiar iti poate dauna.In general, romanii consuma prea multa sare.Lamaia n-o manca pe nemancate:este iritanta pentru mucoasa stomacala.
Lamaia este foate buna, pentru ten,pentru a fi fericit (stiu suna ciudat, dar lamaia contine acea substanta de care are nevoie creierul, partea care stimuleaza fericirea).etc. intr-adevar este foarte buna lamaia, nu stiu cum este cu sare.si la ce este buna.dar si simpla este excelenta!
Poi...Poate e buna la gust, dar sti cum se zice : " Pentru o viata sanatoasa evitati excesul de SARE, zahar si grasimi! ". Deciii nu e prea bine sa mananci lamaie cu sare si nici alt ceva cu prea multa sare!
Pa-Pa!
Funda?:->
Anaaa28 întreabă: