Brufen nu este bun pentru durerile menstruale din timpul menstruatiei, cu toate ca scrie pe prospect ca se poate utiliza pentru calmarea durerilor menstruale. De ce zic ca nu este bun? Pentru ca in componenta Brufenului pe langa ibuprofen se afla si alti compusi care afecteaza hemostaza si poate sa persiste timpul de sangerare.
Recomand sa te orientezi spre alt tip de antialgic sau antiinflamatoriu(de preferat ibuprofen simplu)
Ibuprofen simplu voiam sa iau, dar farmacistul mi-a recomandat Brufen. Eu nu prea iau pastile in asemenea situatie, decat atunci cand durerea persista si de obicei luam Nospa dar acela e prea slab si cu efect intarziat! Am luat azi 1, maine nu cred ca va mai fi nevoie si daca e asa, voi renunta sa mai iau, o sa incerc totusi sa cumpar ibuprofen simplu. Multumesc!
Bună!
Se poate folosi şi Brufen...
Pentru a atenua temporar aceste dureri pre/menstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
De asemenea, ca remediu "casnic" se mai poate folosi o sticlă pe care o umpli cu apă fierbinte ( atât cât să NU te ardă, deci să fie suportabilă ) şi o pui pe burtică ( în zonele dureroase, ovare, sau pe spate ); ori dacă ai o pernă electrică, e ideală.
Toate cele bune.
Singurul medicament care ma scapa de durerile menstruale este Ibalgin forte si isi face efectul foarte repede.
Incearca Suport Premenstrual de la Fares. Am 2 prietene care l-au folosit sia u fost foarte multumite - li s-au redus crampele foarte mult
anonim_4396 întreabă: