Sora mea l-a incercat si nu a dat rezultate deloc. Eu zic ca nu merita, cauta alternative.
Salutare, iti scriu ca om care de multi ani citeste si se preocupa de medicina naturista. Trebuie sa iti fie limpede ce intelegi prin "merita investitia", pentru ca, respectuos spus, in domeniul sanatatii si in special al medicinei naturiste problema nu se pune asa.
Daca vrei sa slabesti 10 kg pe saptamana, sa iti dispara absolut toate bolile in acelasi timp si sa ti se mareasca sanii, de ex... nu merge asa .
Am consumat produsul, tocmai de-asta am intrat si aici sa vad ce zic si altii si sa impartasesc din experienta mea. Iti recomand sa citesti atent despre fiecare din ingredientele produsului astuia sau a oricarui altuia, sa vezi ce efecte poate produce, cum trebuie sa il administrezi si multe altele.
Daca citesti multiplele studii medicale existente online vei vedea ca taratele de psyllium si semintele de in, in combinatie cu iaurtul, au intrat in atentia cercetatorilor tocmai pentru ca s-au constata efecte foarte bune asupra problemelor gastrice si de tranzit, a colesterolului, glicemiei (ergo si a slabitului, dar in mod echilibrat).
Oricum, ca iei asta, sau altceva (numai sa nu aiba senna si crusin, ai mare grija, pentru ca sunt foarte periculaose luate pe termen lung) sau pur si simplu nimic, cu drag si din experienta spun ca fiecare trebuie sa aiba responsabilitatea si grija propriei sanatati, altfel niciun produs din lume nu va compensa asta. Multe produse pot ajuta, intr-adevar, dar minuni nu face decat Dumnezeu ( si si El tot cu concursul si colaborarea noastra ).
anonim_4396 întreabă:
Dragos24 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: