Uleiul de mailine este bun pentru parul uscat si degradat.Masca se aplica pe firul de par.Se pot face masti de par cu ulei de masline in casa sau poti cumpara o masca care sa contina ulei de masline.Masca cu ulei de ricin este buna pentru radacini, intareste radacina firului de par.Eu puneam o sticluta mica ulei de ricin, 1/2 zeama de la lamaie si o lingura ulei masline, dadeam la radacina si stateam cateva ore, apoi samponam.Masca cu ulei de masline nu am facut in casa ca am gasit de cumparat.
Este bun sa il aplici atat la radacina cat si pe varfuri.Este o sursa naturala de vit.E!
Idicatile de la andre de mai jos sunt bune deci nu ma repet, eu sunt gen emo, intind parul cu placa de nebun, dar o masca cu ulei de masilne odata pe saptamana imi revitalizeaza culoarea, il intareste, si are atatea si atatea calitati nutritive, este idicat ca dupa ce il foloseste sa folosesti un sampon pentru par gras deoarece acesta ingrasa parul mult, si nu vrei sa ai probleme cu excesul de sebum, iar parul prea ingrasat cade bafta, eu unul til recomand!
Uleiul de masline se aplica de la radacina pana la varfuri de obicei,nu prea e recomandat la radacina pentru ca risti sa se ingrase si sa para nespalat. Poti incerca ulei de ricin, se aplica la fel stai cam o ora cu el in cap si apoi te speli cu sampon si tot tacamu. Ajuta la stralucire-ulei de masline, hraneste firul de par si mai ajuta la creseterea mai rapida a firului de par-asta facand referire la uleiul de ricin.O dimineata faina sa ai
Dizzydizz întreabă:
fancyLadyGaga întreabă: