Da.pasta de dinti usuca cosurile.
intr-o zi doua.
nu stiu ce are in compozitie.
nu am incercat. dar si mama spune asta.
Le usuca dar sa ai grija sa pui numai pe cosuri deoarece iti usuca fata... e ok dc pui un pic numai unde ai nevoie si lasi 1 min pana isi face efectu!
Eu zic mai bine sa consulti un demratolog daca ai probleme cu cosurile. nu poti sa stii cum o sa reactioneze tenul tau asa ca mai bine nu te risca.
multa sanatate!
Mah pasta de dinti nu am incercat
dar am auzit si de rosii ca ar avea efect astrigent, adica le-ar usca.
in orice caz, eu am folosit o lotiune numita AKNESOL de la plafar.chiar am scapat de cosuri in aproximativ o saptamana.costa 7. 50 lei. te dai de 3 ori pe zi(dimineata, la pranz si seara)pe tenul perfect curat(poti folosi o spuma usoara ca de exemplu cea de la solutions total radiance prin avon, e o spuma cu consistenta usoara care se aplica pe tenul umed)folosind un disc demachiant sau vata. s-ar putea sa ai senzatia ca te arde dar asta inseamna ca usuca cosurile.
sper ca te-am ajutat.
pup!:*
Am auzit si eu ca CICA e buna... dar sincer nu am incercat
dar din cate stiu eu sucul de castravete, coaja de portocale si Suc de menta proaspat s-ar putea sa le usuce... fundita:X:X
Nu este buna mai mult il face sa se infecteze mai rau nul usuca de loc asa am stiut si eu inainte pana mi-a spus sora mea ca nu-i buna
daca frei sa scapi de cosuri urmeaza acesti pasi
1. spala-te bine pe fata si stergete cu un prosop (atentie curat)
2. ia un cub de geata acoperal cu o batista si pune-l pe cos va mai dezumfla locul
3.inmoaie un varf de betisor de urechi intr-un ulei de arbore initial si tamponeaza cosul (disponibil la farmacie)
4.nu-l mai atinge ca sa-si revina
5. sa stii ca tot ce am scris n-a fost copy-paste de pe google am aflat dintr-o carte pentru fete glamor cartea fetelor editura corin junior sper sa iti fiu de ajutor succes!
Depinde de tipul de ten al fiecarei persoane in parte.In cazul meu a grabit putin vindecarea(mai ales in cazul cosurilor stoarse). In cazul in care te hotarasti sa o incerci, foloseste o pasta de dinti normala, alba, nu una sub forma de gel(care poate provoca iritatii). Pasta de dinti aplic-o doar pe zona afectata si las-o sa actioneze cat mai mult timp. Cel mai bine ar fi daca ai aplica-o o singura data pe zi; seara inainte de culcare si sa o lasi sa actioneze pana urmatoarea zi.