Daca mama ta e rabdatoare si tu de asemenea sa stai o zi intreaga in casa iar ea sa ia fiecare fir de par in parte sa ti-l curate cu mana dupa care nu stiu daca se mai gaseste gaz sa te speli cu el pe par si apoi iar cu solutia si cu pieptanul nu dintii desi scapi fara sa te tunzi.
Spala-te cu petrol in cap.nu glumesc, si eu stiu o persoana care a avut problema asta si merge.
Piaptanele ala este foarte bun, si pentru par lung dar si scurt. Dar iti un sfat:Inainte sa folosesti piaptanele, da parul cu otet, dar bine ca si cum ai face baie pe cap cu otet. Ouale vor fi mai usor de desprins.
Am avut si eu problema asta nu este rusinos deloc desii multi nu recunosc au avut si ei deci eu m-am spalat cu un sapon special Pedax parca se chema ceva in genul asa au ramas si la mine dar cu timpul au aczut singure
Cel mai bine date cu gaz, asa facea bunica mea surorei mele cand eram mici. si a scapat
Buna sora mea a avut aceeasi problema sunt sampoane speciale pentru paduchi gasesti la farmacii trebuie sa te speli de doua ori pe zi sa te freci tare asa iti va trece
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.
Pup
Daca au ramas ouale o sa mai ai inca paduchii asa ca tr sa scapi si de lindinii(oua)cunosk pe cineva care a avut aceas problema si si. a cumparat tot la fel o solutie la care avea si un piepten foarte dess si asa a scapat de paduchii, sper ca te-am ajutat :*
anoooonimm77 întreabă: