Nu știu cum ai putut slabi chiar atâta, dar eu fara dulciuri, cu sport etc am slăbit 5 kg in 20 de zile fara foarte mult efort.Am auzit și eu de ceva detoxifiere cu apa peste 5l pe zi, dar mi-e mi se pare periculos. Poate ai slăbit doar retenția de apă nu neapărat kilogramele in plus și poate următoarele zile le pui la loc.
Desigur ca este grav
Mie îmi suna mult a dieta ceea ce ai scris acolo
Dacă continui sa slăbești așa, fa-ți o statistica - cum vei arată peste o luna cu -23kg. Peste doua luni, cu -46kg și tot așa.
Dacă e adevărat ce spui, probabil spre foarte sigur este o problema de sănătate.
Probabil ai pierdut fluide din corp. Nu este posibil sa slabesti atat de mult intr-o saptamana. Este matematica, ca sa slabesti 5 kg de grasime intr-o saptamana ai nevoie de un deficit de 5000 kcal. Practic trebuie sa nu mananci nimic toata saptamana si sa alergi 20 de km pe zi. Adica o imposibilitate din punct de vedere anatomic.
Depinde cate kg ai? Daca ai 70kg, esti in faza terminala, daca ai peste 100 nu e ceva grav. E normal sa slabasti la inceput mai mult, deoarece corpul are un soc, dar o a vezi ca saptamana care vine mai slabesti maxim 2kg.
Daca ai tinut dieta Rina, da este posibil si eu am dat 26 kg jos depinde si de la ce kg pleci si ce inaltime!
Si da ai pierdut 5kg rapid pentru ca ai schimbat alimentatia si ai eliminat din corp surplusul de apa.
Incearca sa iti faci o dieta echilibrata pentru o viata sanatoasa.
Deeaandreea9156 întreabă: