Bună.
În stare de repaus se percep bătăile inimii, nu este nimic grav dacă nu bate prea repede ori simți nevoie de aer "sete de aer".
Pa, pa.
Eu in fiecare seara mi-o simt..Desigur,deoarece este vie sau tu esti vie prin ea.:-))
Daca simti si intepaturi in partea stanga, ori respiratie grea dupa efort mic ce inainte nici nu al bagai in seama, sau ca o gheara ce te tine de piept in stanga uneori, este URGENT nevoie sa te duci la un consult la cardiologie!
Nu neglija tratamentul este eficient daca este luat la timp.
Incepe cu medicul de familie, ar putea fi simple inchipuiri de ale tale insa du-te la medic.Bafta si sanatate iti urez.
Faci prea mult efort si de aceea i se intampla asta. Sau daca fumezi obosesti repede si tot la fel ti se intampla. Sfatul meu este sa numai depui atat de mult efort! Funda?
Eu ma antrenez 5 ore pe zi la sala si nu simt inima cum imi bate, poate doar pulseaza cand bate de 200 ori pe minut cum e normal dar nu sa bata cand esti pat mai ales cand esti relaxat, SA BATA DARMITE SA MAI SI SIMTI, inseamna ca esti bolnava, du-te la un doctor
O zi buna
Pai acum normal nu trebuie sa bata...
daca n-ar mai batea ai potea muri.
toti simte inima cand bate chiar si eu... nu numai tu
fundita?
Da, in fiecare seara patesc asa. Nu e nimic. In interiorul tau tu esti agitata si din aceasta cauza inima iti bate mai repede. Stai linistita
Si eu am aceeasi problema..si am fost la medic si mi-a spus ca am aritmie extrasistolica.mi-au spus ca nu e grav si ca o sa treaca cu timpul.mi-au recomandat sa nu fac efort..fiind la liceu ( m'au scutit de la educatie fizica tot anul)