Da, este foarte bun si costa cam 10 RON. Nu conteaza ca e folosit de veterinari pentru animale, conteaza ce contine. Ti-l recomand
Nu este. Nici macar nu este pentru oameni, este pentru catei si pisici
Zynerit -ul este un tratament bazat pe eritromicina, care se aplica local, si care este mai eficient.
Doxicilina este un tratament care se administreaza oral, mai eficient decat Zynerit-ul (tocmai fiindca se adminsitreaza oral si se absoarbe in permanenta)
Pentru pustulele mari recomand Brevoxyl. Speli bine, si aplici direct pe pustule. Nu aplica pe zone intinse!
Salut!
Eu am folosit mibazon cu multi ani in urma pentru un cos care imi aparea mereu pe umar si nu trecea. A avut efect insa inainte sa dau cu mibazon, stergeam cosul cu propolis. Metoda functioneaza cat de cat!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o zi buna!
Eu am avut de mult cosuri, pe 14-15 ani,cea ce mi se pare normal! Crede-ma ca am incercat orice, si ce mi-a dat dermatolog-ul, dar fara rezultat! Lecurile babesti(ceai de musetel)sunt cele mai bune
Amesteca putina scortisoara cu miere seara si pune pe ele a doua zi spala-te cu apa calduta. daca nu scapi de ele se vede diferenta oricum