| d3utzsa a întrebat:

Este chair asa de bun mibazonul pentru cosuri? daca da, cat costa?big grin am 2-3 cosuri in frunte si de vreo 4-5luni incerc sa scap de ele si nu imi trec x(
astept cat mai multe raspunsuri
multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Da, este foarte bun si costa cam 10 RON. Nu conteaza ca e folosit de veterinari pentru animale, conteaza ce contine. Ti-l recomand

| IMC90 a răspuns:

Nu este. Nici macar nu este pentru oameni, este pentru catei si pisici tongue

Zynerit -ul este un tratament bazat pe eritromicina, care se aplica local, si care este mai eficient.
Doxicilina este un tratament care se administreaza oral, mai eficient decat Zynerit-ul (tocmai fiindca se adminsitreaza oral si se absoarbe in permanenta)
Pentru pustulele mari recomand Brevoxyl. Speli bine, si aplici direct pe pustule. Nu aplica pe zone intinse!

| ICPreda a răspuns:

Salut!
Eu am folosit mibazon cu multi ani in urma pentru un cos care imi aparea mereu pe umar si nu trecea. A avut efect insa inainte sa dau cu mibazon, stergeam cosul cu propolis. Metoda functioneaza cat de cat!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o zi buna!

| ROB3RT89 a răspuns:

Eu am avut de mult cosuri, pe 14-15 ani,cea ce mi se pare normal! Crede-ma ca am incercat orice, si ce mi-a dat dermatolog-ul, dar fara rezultat! Lecurile babesti(ceai de musetel)sunt cele mai bunehappy

| aryana1991 a răspuns:

Amesteca putina scortisoara cu miere seara si pune pe ele a doua zi spala-te cu apa calduta. daca nu scapi de ele se vede diferenta oricum