Bună,
Tot la televizor a spus că nu trebuie să iei medicamente fără recomandarea medicului. Acestea îți pot face rău. Le iei pentru ceva și îți fac alt rău.
Dacă ai prescripție de la medic pastila este bună, dar dacă nu ai nu ți-o recomand de niciun fel.
Când ai dureri articulare, de oare este recomandat să îți faci o radiografie și să nu iei nicio pastilă. Pastilele pot face rău.
Sper că te-am ajutat!
Numai bine!
In ultima vreme au aparut tot felul de medicamente si suplimente. Ar fi bine sa nu riscati si sa folositi produse de calitate. Cineva, mai jos, a amintit de NUTRILITE. Aceste suplimente sunt perfectionate in decursul celor 75 ani de istorie, iar calitatea lor le-a adus ca fiind cele mai vandute suplimente naturale. Eu mi-am comandat omega 3 si Biotin C plus de pe acest site www.premiumvitae.com, care are toata gama NUTRILITE. Sunt mai scumpe, dar diferenta o vezi numai dupa ce le folosesti.
Pentru articulatii recomand sa citesti despre http://bit.do/animal-flex Animal Flex este un produs cu peste 15 ani de traditie, sunt si alte produse ce au colagen, cere sfatul unui medic inainte de folosire.
LarisaChe07 întreabă: