Ai făcut vreodată tratament cu Metoclopramid sau Antipsihotice? Asta sună ca o reacție extrapiramidală.
Ce e acea reacție? Nu am psihoza,sau boli psihice,am fost depresie și anxietate sociala, agorafobie. Am luat antidepresive, anxiolitice, doar Xanax dintre toate mă ajută cat de cat. Nu știu ce mi se întâmplă dar mi imposibil sa ies din casa când rămân fără bani și când am bani sunt puțin mai bine. E o agorafobie severa, o anxietate cronica.
Nu am spus aşa ceva. Nu cred că ai psihoză deloc. Antipsihoticele sunt un grup de medicamente care se folosesc în scopuri diferite. Metoclopramidul este un medicament antiemetic. Adică împotriva stărilor de greață. Ai luat vreodată vreunul din aceste două medicamente?
Reacțiile extrapiramidale sunt reacții adverse la anumite medicamente. De aceea întreb. Se manifestă cam aşa cum descrii tu.
Reacțiile mele nu sunt de la medicamente, cred că m-am exprimat eu eronat, mă refeream la simptomele fizice cauzate de anxietate
Ştiu că nu ai zis asta. Eu te-am întrebat pentru că simptomele pe care le ai nu sunt simptome obişnuite de anxietate. Şi încercam să găsesc un motiv somatic pentru ele.
Pai agorafobia e mult mai grava decât anxietatea. Acum sunt in casa și nu tremur doar când ies afară în public, daca era ceva neurologic grav tremuram și acum. De la pastile nu e, nici dacă ar fi tremur esențial nu ar fi atât de grav dar se manifestă doar când apar emoții și frici de la agorafobie. Sistemul nervos clar e afectat, ceva ceva am, dar când îs calm nu prea tremur.
Mulțumesc mult pentru fundă!