anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cineva de aici vegetarian? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
39 răspunsuri:
| BecSpart a răspuns:

Eu

| Helper07 a răspuns:

Omul e omnivor. Dumnezeu ne a creat corpul si pentru vegetale si pentru carne, n are rost sa ne certam pe faptul ca omul are canini fiindca trebuia sa fie carnivor sau ca are intestine lungi pentru ca trebuia sa fie vegetarian. Excesul de consum a ceva anume mi se pare principala cauza a bolilor si celorlalte probleme. Trebuie sa avem o alimentatie variata si sa consumam totul intr-un mod cat mai sanatos si in cantitati potrivite. Dieta flexitariana mi se pare potrivita, desi, se spune ca nu e bine sa mananci carne deloc, eu cred ca asta e mai mult pentru ca omul nu se poate abtine din a consuma carne in exces, iar mancand rar, nu ar face decat sa l intarate si sa faca asta si mai chinuitor decat daca ar renunta de tot. Totusi. nu pot trece peste voia Domnului, nu cred ca in cer vom mai manca carne pentru ca "moartea nu va mai fi". Un stil vegetarian ne pregateste pentru traiul din Cer.

| Onisim10 a răspuns:

Eu zic ca e bine sa fii vegetarian, e sanatos in primul rand, ca la cate chimicale au bagat astia in carne...Dar tot iti trebuie carne, cel putin cea de peste, e si sanatoasa fizic, cat si psihic.

| Eireann a răspuns (pentru Onisim10):

Si pesticide si ingrasaminte chimice folosite la plante. Nu e bine nici asa, nici asa. :-( pana la urma ce treaba avem unii cu ce mananca altii.

| Onisim10 a răspuns (pentru Eireann):

Cel mai bine e sa mănânci Bio, adică, sa îți plantezi singur legumele.

Asta da! Cam care ar fi productia la hectar intr-un apartament de 3 camere?

La ce te referi?

Doar ca pentru multi dintre noi, cei care locuim la oras, e imposibil sa ne cultivam singuri legumele.

Asta e?

Întrebări similare