| AnoAnonima0 a întrebat:

Este cineva pe aici care mananca de se rupe si nu se ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Da, se poate manca sa nu te ingrasi niciodata, dar doar daca ai probleme cu tiroida. Aceste persoane iau medicamente pentru reglarea secretiei de hormon tiroidian si pot slabi foarte OK prin dozarea medicamentelor insa nu pe termen lung! Numai bine!

7 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi, consuma carbohidrati

| DeathIncarnate a răspuns:

Si eu sunt curios.
Eu mananc ca spartul si ma ingras, deci nu fac parte din categoria evidentiata de tine.

| RAY a răspuns (pentru DeathIncarnate):

Categoria aia nu exista, daca luam pe oricine de pe strada i bagam o dieta de 3000 de calorii, i calculam rata metabolica plus efortul facut vedem ca se va ingrasa conform calculelor

| RAY a răspuns:

Nu exista asa ceva, pur simplu ingrasarea nu e peste noapte cum nu e nici slabirea

| GoldenZenith a răspuns:

Eu mănânc mult, dar de abia mă rotunjesc puțin. Mai mult de 55 de kg nu am avut niciodată și am mâncat de am rupt.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

1 kg de grasime =7000 de calorii, plus rata metabolica plus efortul fizic, plus faptul ca persoanele slabe considera ca manca mult mai mult decat manca duc la asemenea miturii, in fapt o persoana slaba se ingrasa mult mai rapid ca un grasa, cu cat esti mai gras cu atat rata metabolica e mai mare iar invers cu cat esti mai slab cu atat rata metabolica mai mica

| DenisaNicoletaG a răspuns:

As vrea eu...