| smileyface_4718 a întrebat:

Este dansul sportiv o solutie pentru a slabi? Am 1, 55 si ultima data am avut 45 de kg, dar dupa cum ma vad, am mai pus pe mine vreo 2-3 kg.Si deja nu-mi mai place am burtica, si se vede si la solduri ca e ceva in plus, si mi-ar placea sa slabesc cumva, am 14 ani, si nu vreau sa ma infometez. De alergat nu pot, pentru ca am piciorul sclantit, si ma dor gleznele, iar dansul il incep minim la inceputul lunii urmatoare. Dar pana atunci ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daddy_9411 a răspuns:

Pai probabil dansul este o solutie dar daca zici ca nu esti ok cu piciorul si glezna ar trebui sa te gandesti k in fond sanatatea este cea mai importanta!

5 răspunsuri:
| sisi_3548 a răspuns:

Sunt de acord cu daddy e cel mai bun raspunshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da deoarece dansul este uj sport daca este pe muzica ritmata cum ar fi break dance daca vrei sa inveti intra pe youtube si scrie la cautare break dance totorial

| smileyface_4718 explică:

Sigur imi va trce in vreo 2 saptamani! gleznele ma dor mereu, la schimbari de vreme, iar acum ca incepe toamna, mereu patesc asa, si gleznele si uneori genunchii. Insa ma doare calcaiul, nu mi-am sclantit chiar piciorul, am sarit geamult la bunici ( sta la parter) si am sarit pe calcai, si s-au lovit oasele, iar de mers merg ok, doar ca de alergat inca nu reusesc. Am alergat 6 dimineti la rand, doar ca a intervenit piciorul. Si pana la inceputul lunii viitoare, mi-ar placea sa mai slabesc asa putin, incet. happy Multumesc!

| smileyface_4718 explică:

Dar niste abdomene? Ar fi ok? ca eu de la burta as vrea sa dau cel mai mult jos, si sa nu mai fie grasime in plus. Cate ar fi necesare, si pe la ce ora(daca conteaza)?

| Arii :x a răspuns:

Cred ca abdomenele sunt OK.Eu de obicei fac abdomene seara, dar cred ca si dimineata e bine sa le faci.Ar mai fi o idee: sa mergi mai mult. Daca zici ca poti sa mergi cred ca ar fi o idee si sa mergi mai mult dar cred ca rezultatul cel mai bun il vei primi de la abdomene si de la dansuri.Bye!