| crazycolor a întrebat:

Este diminuat efectul anticonceptionalelor daca inca mai am scurgeri chiar daca mi s-a terminat ciclul? de obicei ma tinea maxim 5 zile, iar cum este prima luna cand folosesc triregol inca mai am scurgeri si au trecut deja 9 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oviiyy a răspuns:

Acelasi lucru l-am patit si eu cu prietena mea, poti sa faci sex fara probleme, dar daca inca mai ai sangerari dupa atat timp este bine sa consulti un ginecolog pentru ca nu este ok. sangerarile sunt de la pastile si asta inseamna ca nu sunt cele mai bune pentru tine. luna mergi asa dar luna viitoare mergi la doctor spune problema si schimba-le.

| crazycolor explică (pentru Oviiyy):

Merci pentru rasphappy

| Oviiyy a răspuns (pentru crazycolor):

Ma bucur pentru tine, imi si mie prima funda.

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat când ai început să le iei!

SPER că ai început în PRIMA zi de menstruaţie - vezi detalii în Prospectul de la linkul :
http://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_5530_15.07.05.pdf?anmPage=1523&ID=30435

Oricum, efectul AC nu este diminuat DACĂ ai început administrarea în prima zi a CM şi dacă le iei corect.

Efectul contraceptiv NU are legătură cu menstruaţia prelungită.

Menstra mai lungă se datorează administrării AC şi este un efect advers care apare ( de obicei ) în lunile 1-3 ( până se "obişnuieşte" organismul cu aceste AC ).

Toate cele bune.

| tenutza a răspuns:

Citeste prescriptia. Chestia este normala in primele luni, si ai sa o gaseti definita ca si 'spotting'. Apare in mod norma si dispare cu timpul. Apoi o sa se regleze.