anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este dureroasa spalatura la ureche? Ce senzatie simti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Wyorel a răspuns:

Nu este deloc.

| XxOanaAlexandraxX a răspuns:

Nu este dureroasa chiar deloc.
Se face cu apa calduta si simti o senzatie de cald nu fierbinte in urechi.
Nu dureaza multwinking si nu doare deloc.
Se face la ORL (cel mai sigur ca stie medicul cum sa iti faca)

Umple o seringa mai mare cu apa (fara ac stai linistit) si introduce apa in ureche si iese inapoi cu dopul ala de ceara)
Dureaza 3-5 minute.
Funda?big grin

| ThatsJustMee a răspuns:

Este ceva simplu, am facut odata la 6-7 ani si mi-a placut chiar mai vroiam.simti ca ti se infunda urechea dar iti trece dupa ce ti se scoate apa (logic).dar ti se face cu apa calda stai linistit.

| darrio2007 a răspuns:

Probabil ai dopuri in urechi si te duci sa iti faca spalatura.Nu,nu este dureroasa.

| Ssshadow a răspuns:

Am facut si eu spalatura la ureche de doua ori parca, nu o sa te doara o sa simti doar o senzatie de rece in ureche (chiar daca apa e calda) si poate o sa iti lacrimeze ochiul.

| StefaNnB a răspuns:

Nu este deloc si simti o senzatie de parca te strange cineva de urechi

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu doare absolut deloc si e o metoda excelenta de a scapa de dopurile de cerumen. Se face cu apa calduta si, uneori, senzatia e chiar placuta. Mai ales dupa ce incepi sa auzi din nou.

| AK47 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| Eus3b1u995 a răspuns:

Nu este dureroasa de loc.