Depinde dacă ia vreun tratament acum, dacă sunt studii ca ar interacționa cu medicamentația. Depinde și dacă are alte patologii asociate. In teorie se poate, dar fiecare pacient este are particularitățile lui. Pacientul nu e ca la carte.
Situația aceasta ar trebui discutata cel mai bine cu medicul oncolog al dumneaei având in vedere ca nu se cunoaște nici stadiul in care se afla cancerul. Multă sănătate!
Are tratament cronic pentru tensiune. În general medicamente originale ( atacand, norvasc, concor și sortis). Nu le iau eu, dar am învățat totul după ce la trei luni scot rețeta de la farmacie. Nu este nici un medic oncolog încă. Anul trecut am dus-o personal la urgențe ( la ginecologie) după ce a avut sângerări deși se afla la menopauză. Salvarea nu a venit, erau peste 30 solicitări în așteptare. Acolo iau făcut chiuretaj sau ceva de gen și biopsia. Apoi a venit răspuns la biospie, ca ar fi cancer grad II malignitate, etc. De la spital a eliberat trei trimiteri, un CT restul deja știi. De la spital ( de la ambulator) zicea ca, după ce are rezultatele la toate acestea, să meargă înapoi pentru interpretare. Abia apoi sa meargă la medic oncolog, dacă e cazul. Maine practic am programat pentru vaccin. Dar nu știu ce sa fac...
De fapt și medicul de la spital este tot un medic oncolog. Cel care a făcut trimiterile. Dar el profesează doar în spital.
Ce zice medicul vostru de familie? A fost de acord sau nu cu a treia doza de vaccin PFIZER?
Ce risc, daca-mi permiti? Nu stii nimic despre stadiul in care se afla boala deci nu inteleg de unde ai tras concluzia ca exista riscuri. Cum a spus cineva mai sus, cel mai bine vorbeste cu medicul oncolog si stabilesc impreuna daca pot face sau nu vaccinul.
Specifica-le asta celor de la centrul de vaccinare cand merge pentru a treia doza si o sa iti spuna ei daca e ok sa o faca sau nu. Nu cred ca poti gasi alte raspunsuri pe aici. Multa sanatate!