Aceasta intamplare povestita de mine a fost pentru a avertiza pe toata lumea NU luati aceste medicamente!
Nu am idee daca am cazut sau nu prada masonilor din industria farmaceutica despre care teoria conspiratiei spune ca ne doresc bolnavi ca apoi sa cumparam de la ei medicamente.
Nu stiu in ce context decat secretia de sebum produsa de organism am putut eu sa manipulez cumva ceva folosind niste creme sa le zicem neadecvate dar tot ce este posibil, creme acelea nu au fost luate decat la recomandarea medicilor dermatologi, dar se pare ca sunt atat de multi medici dermatologi buni in Romania cum sunt si mecanici auto buni adica 1 la 1 milion.
Da, o groaza au pretentii ca n-au salarii bune, dar au si o competenta de dau pe dinafara. Unul era sa ma opereze degeaba de apendicita mai demult cand aveam 14-15 ani. Gen se uita la tine de cum ai intrat pe usa si stie ce ai. Genial. Nu. Deloc.
Cu ce scop? am scris mai sus care sunt efectele benefice ale sotret cat si efectele adeverse!
Știu pe cineva care a fost exact în situația ta. Cu roaccutane cu tot. Cumva am habar despre ce vorbești.
Și totuși, vorbești prostii.
Ai citit la început ce promite acest medicament și care sunt efectele adverse ale lui și tot l-ai luat. Acum, când ești bine-mersi fără coșuri, o dai pe aia cu "greșeala vieții mele". Învață că lucrurile au repercursiuni și doar un om slab se plânge de niște consecințe pe care și le-a asumat într-un anumit moment din viața lui.
Și chiar dacă ai avea dreptate într-o anumită măsură, tot e un nonsens ceea ce zici. Dacă am folosi numere, viața ta cu coșuri a fost o depresie de 60%. Acum e de 85% (90% tentative de suicid, 100% mort).
Deci 60% cu coșuri.
80% fără coșuri.
Eu zic că merită.
Cât despre cancer și donatori de ficat...în funcție de cât de mult urăști acneea și cât de mult vrei să riști, cerul e limita.
Esti foarte acid in raspuns si nu-mi place, stiam foarte putin la inceput eram un copil mai mare atat tot, nu constientizam ce avea sa se intample.
Cu depresia nu este de joaca, desii unii care sunt bine mersi le vine a rade, celor care nu inteleg si nu empatizeaza cu depresivii le doresc sa aiba ei depresie sa vada pe propria piele cum se manifesta.
User252426 întreabă: