E cu lapte? Eu de-abia ce pot abia doua cafele pe zi.(Rareori trei)Daca nu te afectează, dar totuși îi c-am mult sa bei patru plicuri de ice coffee pe zi.Nu ai putea sa bei măcar două?
Are și lapte, da. Nu prea pot să mă abțin, mereu când sunt stresată simt nevoia să beau cafea
Te înțeleg.Ca și eu am trecut prin asta.Acum că e cu lapte nu e prea puternic.Dar totuși conține cafeină. Daca te confrunți cu stresul ți-aș recomanda sa iei pastile de antistres.
Puțin cam mult, dar depinde și de alți factori, fiindcă una e sa bei cate 4 plicuri în doar câteva ore, și alta e sa bei 4 plicuri, primul plic la prima ora a dimineții și ultimul plic să îl bei
abia seara, daca tot vrei sa bei 4 plicuri pe zi, încearcă să mai și alternezi zilele in care sa bei
patru plicuri, cu zile in care bei mai puțin de patru plicuri de exemplu 2, 3 plicuri și apoi să bei din nou 4 plicuri pe zi
Este foarte mult. Nu neaparat cafeaua, cat plicurile care contin toate prostiile.
Mie de exemplu imi place cafeaua simpla, fara zahar. Daca este prea tare, pun apa.
Daca tie iti place cu lapte si zahar e ok, dar nu mai bea la plic. Fa-ti cafea normala si pune lapte, zahar si sfatul meu este sa te limitezi la 2-3 pe zi daca poti.