| Beya_Beatrice_1997 a întrebat:

Este necesar sa fac Moldamin daca ASLO nu e marit, insa exudatul faringian si cel nazal arata prezenta unui stafilococ? pareri careva? Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Nu trebuie sa faci Moldamin pentru stafilococ. Acesta se face pentru infectiile cu streptoccoc beta-hemolitic.
http://www.i-medic.ro/boli/faringita-streptococica-acuta

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Moldaminul se indica in infectii cu streptococ, nicidecum in cele cu stafilococ.

| Beya_Beatrice_1997 explică:

Am sunat azi din nou la doctor si a zis ca sa continui cu moldaminul...sadnu inteleg petru ce daca in analize se vede stafilococ..nu stiti cum as putea sa fac sa nu ma doara injectia? e prima oara

| INGEEERAS a răspuns (pentru Beya_Beatrice_1997):

Si eu am facut moldamin m-a durut simteam ca mor de durere 3 zile nu am putut sa ma pun pe scaun sau sa ma ridic ma durea ingrozitor nu mai simteam piciorul sadcrying nu vreau sa te speriuu dar la mine doare rau sad