| SERIALS a întrebat:

Este nevoie de test hiv pentru inscriere la facultate? De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde ai scos-o pe asta cu hiv ul?

| Yaesmin a răspuns:

Nu am auzit de așa ceva.

| AndreiWeisz a răspuns:

De unde ai scos-o pe asta? laughing Oamenii cu HIV nu au voie sa studieze sau ce?

| SERIALS explică (pentru AndreiWeisz):

Pai am auzit ca trebuie sa aduci un certificst precum ca esti sanatos si apt de studii.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru SERIALS):

Da, dar nu are legatura cu HIV.

| AlexCristi97 a răspuns (pentru SERIALS):

Si daca ai hiv nu esti apt pentru studii? Ce legatura are hiv cu studiile. Trebuie sa duci sa dovedesti ca nu ai o boala care sa te impiedice sa inveti precum un handicap mental.
Te-am scos de la prieteni pentru ca intrebai foarte multe chestii, multe fiind aberatii si ma gandeam ca poate esti troll. Daca nu gresesc, cand am mai vorbit cu tine ziceai ca esti la facultate, cum de acum te intrebi ce iti trebuie pentru admitere? Ce-i cu tine, dude?

| SERIALS explică (pentru AlexCristi97):

Pur si simplu dau intrebari de tot soiul, nu am voie?

Https://www.tpu.ro/......oment-dat/

"Asta am inteles, acum ma intreaba: bi? zici ca nu stie sa sscrie in romana, a, bi, si, di"... esti drogat? trebuie sa fii troll sa dai asa raspunsuri. Toata ziua zici cat de gay/bi esti si cand se da cineva la tine si te intreaba daca esti bi tu faci pe prostul si vii tu raspunsuri de genul?

"Un coleg ma tot plezneste tandru peste popou, ce inseamna asta?"
Scuze dar cu astfel de intrebari nu te pot lua in serios laughing oricum fie si fara intentia ta, esti destul de amuzant.