| collapse2001 a întrebat:

Este normal ca atunci cand deschid ochii prima oara ( cand ma trezesc) sa vad dublu? De exemplu ma trezesc si deschid ochii cu capul pe perna ( dupa vreo 10 ore de somn) si vad de 2 ori usa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ma mir ca nu o vezi de 4 ori dupa atatea ore de somn.

| RAY a răspuns:

In mod normal cu toti vedem dublu dar creierul nostru ne ofera o singura imagine, poate fi o problema neurologica sau oftamologica

| sierra1 a răspuns:

Dacă după câteva secunde mai vezi dublu ușa aia, atunci e anormal

| elcosmin a răspuns:

Eu dimineata vad in ceață(la propriu). Focalizez bine obiectele dar am un strat alb pe ochi(care nu se vede in oglinda) dar care ma face sa vad neclar. Fiecare cu handicapurile lui laughing)

| DannyQ a răspuns:

Nu prea este normal, eu zic sa mergi la un doctor.

| valen71n a răspuns:

Fa un test, inchide cate un ochi pe rand, daca cu un ochi vezi normal inseamna ca e totul ok. Si mie mi se intampla uneori sa vad un soi de dilatatie a obiectelor, dar numai cand am capul pe perna.