| Laurretta a întrebat:

Este normal ca dupa ce intrerupi antinceptionalele sa vina menstruatia? aseara am intrerupt anticonceptionalele ( nu am termkinat blister-ul) si azi mi-a venit mentruatia desi mi-a venit la inceputul luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lllullla a răspuns:

Da e normal. si eu patit asta. daca nu le mai iei e ca si cum ai termina bliste-ul. nu-ti face griji. o sa fie ca o menstruatie obisnuita.

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta nu este menstruatie, se numeste hemoragie de privare. Ovarul nu poate secreta hormoni sa menstina endometrul, tu nu-i mai dai din afara si endometrul se necrozeaza. De cele mai multe ori, in absenta unui tratament ginecologic, aceasta hemoragie devine masiva si impune chiuretaj sau histerectomie de hemostaza.