Nu este corect ce spun altii. Tu trebuie sa mergi la medicul care ti le-a prescris si sa-i spui.
Am avut si eu cazuri cu simptome deosebite si mi-a fost schimbat tratamentul.
Nu e normal, nu e asa!
Ori esti alergic la acel antibiotic, ori nu-si face efectul, boala agravandu-se.
Mergi urgent inapoi la medicul care a prescris reteta!
Cred că se poate să ai dreptate. Eu nu am dat importanță, dar când luam tratamentul (Azitrox), începeau să-mi ardă ochii, să îmi fie mai cald, să mă usture pielea și ochii, să mi se umfle buzele, să am un fel de fluierat din nas în momentul în care respir, să mi se pară că iau mai puțin aer pe nas, etc. Dacă am terminat tratamentul, vor dispărea aceste simptome (am avut doar cinci zile de tratament, ieri a fost ultima, acum mă ustură ochii și pare că am febră)? Ar trebui să merg la doctor sau ceva? Există posibilitatea de șoc anafilactic?
Mulțumesc pentru răspuns!
Nu stiu daca dispar. In nici un caz, nu repede.
Nu strica se mergi la medic pentru un control. Previi o neplacere.
Marți am control la un medic internist. Crezi că acesta e capabil să diagnosticheze o problemă la plămâni (pe net scrie că se ocupă cu problemele organelor interne)? Am tot încercat să mă programez la un pneumolog, dar sunt disponibili abia din aprilie, nu știu de ce... Și la cel la care am fost nu mai vreau să merg deoarece a dat dovadă de neprofesionalism și lăcomie (nu a vrut să îmi facă testele necesare pentru verificarea stării plămânilor doar ca să revin altă dată, să dau alți 300 de lei pe consultație...)
Da, internistul poate vedea. Dar daca suspecteaza ceva grav, tot la pneumolog te trimite.
Nu te mai du "la pomul laudat". Mergi la un altul care sa aiba rabdare sa te consulte pe indelete.
Am mers unde au fost disponibili... Cum am spus, în alte părți sunt abia din aprilie la cabinete, nu știu de ce... Mulțumesc pentru răspuns!
Nu stiu daca este normal dar poti cauta fie pe prosteptul produsului la reactii adverse sau ceva de genul sau poti pe un site specializat plus de asta cel mai bine cred ca ai putea intreba la o farmacii daca simptomele tale sunt normale sau ai vreo alergie ceva sau poate ca organismul tau nu accepta acel medicament deci nu pot garanta ca e tocmai ok intereseaza-te inainte sa iei din nou, medicamentele nu sunt toate bune pentru toata lumea. Corpul uman este foarte complex si difera unul de altul motiv pentru care medicamentele nu functioneza aceleasi la toata lumea insa de aceea pentru orice problema de sanatate exista cel putin 2 versini diferite de medicament din fiecare. I grija de tine si Multa sanatate.
Cel mai bine cred ca e sa intrebi un farmacist sau un medic
IonValentinBambacea întreabă:
User252426 întreabă: