Nu stiu cat conteaza varsta, te poti inbolnavii la orice varsta dintr-un simplu motiv. E oarecum normal, temperaturile au scazut fata de cele de care eram obisnuiti si oarecum inca nu ne-am "adaptat" cu totul, inca mai umblam in tricou si chestii. Sa stii ca am avut si eu problema asta, fix la inceputul scolii, in fiecare weekend eram racit cu 39 febra, cand credeam ca in sfarsit mi-a trecut, nu, saptamana viitoare iar, si iar, si iar. Nu ma imbracam prea bine. Iti recomand sa nu dormi seara cu geamul deschis, la scoala sa mergi cu geaca, si daca o faci si tot te racesti, ia-ti haine mai groase pe tine. Sa bei si multe lichide si cand te racesti ia-ti medicamentele chiar daca consideri ca deja ti-a trecut. Succes!
Se poate sa fi mai sensibil. Ai grija sa nh stai in curent, de la asta multi racesc. ca sa nu mai racesti ai putea sa ai mereu si o esarfa la gât. Ia vitamina c si propolis. Nu iesi ompe afara dezbracat. Linge o lamâie, sau fa suc fin ea apoi bea. Bea ceai de menta, musețel si gălbenele. acesre remedii sunt mult mai bune decat pastilele. insanatosire grabnica!
Mie nu mi se pare normal pentru ca eu racesc extrem de rar, probabil ai imunitatea scazuta
Dupa cum a spus si @supadeceapa, ai imunitatea scazuta.
Mananca mai multe fructe, ia ceva suplimente de vitamine in sezonul rece, eventual intreaba la farmacie ce ai putea lua pentru cresterea imunitatii. Nu ma refer neaparat la pastile, ci la produse naturale.
Dacă fumezi lasă fumatul. mănâncă vitamine si va fi bine...eu tot am observat că racesc acum tare....si m.am lasat de fumat
Scaderea sistemului imunitar are legatura cu expunerea la frig simplu, asta e motivul, zincul ajuta impotriva raceli