anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca la 17 ani sa am 43 kg? Tot incer sa ma ingras da nu prea reusesc. Este perioada cand ma ingras 1-2 kg, dar in maxim o saptamana le dau jos daca nu mananc calumea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| giulia_9159 a răspuns:

Si eu am 19 si am 47 de kg, nu cu mult fata de tine...nu este ceva anormal atat timp cat tu esti sanatoasa, mai depinde si de istoricul fam tale.la mine ambii parinti au fost slabi asa ca eu, sora si fratele suntem slabi.cu toate ca si eu as vrea sa ma ingras si patesc la fel ca tine, dar asta-i metabolismul meu si in cazul de fata si al tau din cate spui...

| raisa1993maria a răspuns:

Si eu tot 17 ani si 42 de kg... dar ce inaltime ai? eu am 1. 50straight face

| florinbrasov a răspuns:

Ce înălţime ai?

| uite aici a răspuns:

Din cauza metabolismului nu poti sa te ingrasi, e ciudat nu? multa lume vrea sa slabeasca iar unii nu pot sa puna 5 kilograme. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare big grin. Daca chiar vrei sa pui cateva kilograme, consulta un nutritionist