| Ana287 a întrebat:

Este normal ca menstruația sa țină doar 2 zile? De obicei ma ținea 4, 5 acum, sunt tare speriata;(;( sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Vreo dereglare hormonala, si eu am mai patit, am avut luni sa-mi vina exagerat de mult de credeam ca am hemoragie si luni sa ma tina 2-3 zile si cu o cantitate foarte mica, cred ca fix luna de dupa "potop" laughing)) Se intampla dar e bine oricum sa-ti faci un consult de rutina la ginecolog sa fii sigura ca e totu ok, mai ales daca esti activa sexual

| Ana287 explică (pentru Adry05):

Pai asta e problema. N-am avut nici o relație sexuală pana acum

| Adry05 a răspuns (pentru Ana287):

Asa, si? Ti se pare ca raspunsu meu e conditionat de viata sexuala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Scumpa, mie mi s-a intamplat cand mi-a tinut doar 1 zi si atunci 1-2 ore cu foarte foarte putin sange, si asta a fost inainte sa ma casatoresc si inainte sa incep viata sexuala. O data tot inainte de Viata mea sexuala, mi-a intarziat 2-3 luni. Nu-ti fa griji. Sa ai o seara frumoasa.

| Porcusorul a răspuns:

Dereglare hormonala. Consulta-te cu un ginecolog pentru a determina problema si pentru a o rezolva, pentru ca pe termen lung aceste dereglari pot fi potential periculoase.

| Ana287 explică:

Pai eu nu mi-am început viața sexuală pana acum. Si de asta ma îngrijorez atât de tare, țin sa va mai spun, cum ar fi azi m-am doar cu degetul puțin pe clitoris si a doua zi mi-a venit foarte mult sânge 2 zile la rând. Si acum ca văd ca numai îmi vine sunt tare speriata. Credeți ca mi-am rupt himenul? sad