Bună din nou.
Părinții tăi ori nu realizează din lipsa de informații ori sunt pe altă lume, fără nicio supărare.
Pot conține salmonella, și internare în spital scrie pe tine.
Refuză orice aliment care constați că are un miros deranjant. Mai bine pâine goală, decât bolnav prin infectele spitale românești.
Pa, pa.
Sărut mîna, mare dreptate ai, nici nu stie lumea ce bombe alimentare vînd ăstia pe bani buni.
Bună.
Dar uită-te și tu la părinți, cât de inconștienți sunt!
Pa, pa.
Bună.
O cană de lapte fiert, un iaurt, etc. dacât ouă expirate.
Ai grijă de sănătatea ta, ți-am spus, mai bine pâine goală.
Pa, pa.
Exact, multumim că esti pe TPU, sărutări de mînuțe.
Da,e normal.
Ce întrebare stupidă...
Aruncă-le la gunoi, nu e de glumit cu ouăle stricate!
Păi dacă tie i ti plac, mănîncă le si apoi vezi tu, degeaba intrebi pe altii, că tu tot faci cum vrei. Treaba ta.
Nu este normal, poate sunt stricate, poti cunoaste oul strict daca se varsa cand il pui in tigaie brusc, sau are firisoare de sange.
Ouale au un miros specific doar dupa ce sunt fierte sau prajite.Oul crud nu are miros.Doar daca este stricat.
Iti zic eu cum sa faci. Inainte sa il prepari termic, pune intr-un bol sau castron niste apa, pune oul in apa si vezi daca ramane la fund inseamna ca e proaspat dar daca pluteste inseamna ca e stricat. Numai bine
Daca miros foarte tare a sulf si culoarea galbenusului e schimbata(daca e fierte galben-verde) inseamna ca e stricat.Nu-l manca, risti sa te imbolnavesti cu salmonella!
Ouale respective le ai din comert sau sunt oua de la tara?
Daca sunt din comert, atunci ele sunt verificate, daca sunt de la gaini crescute la tara, atunci trebuie sa le verifici sa nu fie clocite...in orice caz, ai grija cu ouale ca sunt periculoase daca mananci multe, recomandat ar fi maxim 3 oua/saptamana ca contin mult colesterol in galbenus.Numai bine!