| Dootzy a întrebat:

Este normal ca un copil de 9 ani sa aiba 45 kg? Daca nu, va rog spuneti-mi si mie o cura de slabire (pentru. copil de 9 ani), dar nu foarte grea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zoet a răspuns:

Nu, nu e prea normal. happy
Pe la 9 ani ar cam trebui 30 kg.
Nu este intocmai recomandata dieta. Pentru ca, copilul poate avea reactii.

Dar in fiecare dimineata si seara puteti face jogging ( alergari ). Dimineata putina gimnastica.
Redueti grasimile, sarea si mai ales zaharul, care le place copiilor din alimentatie.

Cate un mar in fiecare zi + alte fructe.

Respecta intervalul de timp pentru mese. + sa nu lipseasca gustarile. Un biscuite, un cubulet de ciocolata neagra. Pentru ca cea cu lapte contine mai mult zahar.

Si... acum totul depinde de bunavointa happy!

Pe curand sper ca te-am ajutat.

P.S: Poti sa-l inscri la un curs de inot, sa practice un sport. Alte activitati pe langa scoala.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un copil de nouă ani ca să țină regim trebuie investigat medical!
Practicarea unui sport îl va ajuta foarte mult.
Pa, pa.

| DianaScorpio a răspuns:

Nu stiu daca este normal sau nu, conteaza mult si inaltimea! Insa in orice caz la 9 ani esti in crestere, iar o dieta nu stiu cat de recomandat ar fi...Fa mai mult sport.

| sabilopod a răspuns:

Hmmm...nu e normal! eu la 13 ani am 36 de kile!

| Earthquake a răspuns:

Hmmm depinde de inaltime. Eu zic ca pentru tine e bine sa mananci. la 9 ani ai nevoie de mult calciu pentru a-ti dezvolta oasele si intreg organism`. asa ca nu tine ccont la varsta asta de parerea celor din jur. Conteaza sa mananci tu ce-ti place, insa sa fie si sanatos. in general asculta de parinti, iti vor binele. O sa te schimbi pana la 17 ani in sus. o sa te inalti cu siguranta si o sa razi de mesajele tale de acumbig grin. succes:*

| SlăninăCuCeapă a răspuns:

Daaa. eu la 9 ani am avut 40 de kg straight face acum am tot 40 straight face

| DoubleV a răspuns:

Nu stiu daca este bine sa tina cure de slabire de la varsta asta.
Cel mai bine este sa il dai la un sport, inot, atletism, undeva unde sa consume foarte multe calorii, zilnic. Ii va prinde foarte bine.

| patricia26 a răspuns:

Nu e normal ca să ai 45 de kg. Eu am 9 ani şi am 30 de kg. Dar ca să slăbești îți recomand : sportul, mâncatul sănătos, alergatul. ( etc )