| Prezidentul a întrebat:

Este normal daca faci sport sa iti apara vene pe maini? Ce parere aveti despre asta? Reprezinta o circulatie slabita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Da, toti care fac mult sport sau au muschi au venele mai prountate.

| Prezidentul explică:

Dar e sanatos sa avem venele asa? Adica, am vazut unii culturisti care nu le au foarte pronuntate, fata de altii...

| MaliciousDeath a răspuns:

Nu apar, pentru ca ele deja exista.Doar devin vizibile.
E normal datorita efortului si caldurii ca venele sa se dilate.Cu cat esti mai slabut, cu atat devin mai vizibile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai ceva muschi pe maini si nu ai grasime, este normal, sa stii ca fetelor le place chestia asta, e un semn de forţă

| zuzualina a răspuns:

Mda... venele i se vad oricui...

Eu nu fac cinestie ce sport si tot mi se vad toate venele...

| marinaa9 a răspuns:

Da,e normal, oricine trage de fiare are venele mai proeminente, mie cel putin imi place ca unui baiat sa i se vada venele :3

| kingcata99 a răspuns:

Inseamna ca exercitile sunt bune si faci "muschiul mare " happy

| dumitrel99 a răspuns:

Da e normal, pentru că sângele circulă mai repede prin corp datorită efortului.
Funda?
tongue

| Cosmin86 a răspuns (pentru dumitrel99):

Esti femeie de vrei funda?

| Plamadeala_Lenuta_1996 a răspuns:

Este normal prin faptul ca o data ce contractam muschii, sau alte parti ale corpului atunci sangele incepe sa circule mai intensiv.