| mikutzzza1000 a întrebat:

Este normal la varsta de 15 ani sa-ti cada un dinte, adica mai creste altul in locul primului.sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Alexa_3478 a răspuns:

Daca a fost de lapte da!
Pt ca toti dintii se scrimba la un moment dat!

| Ruxiii a răspuns:

Daca era dinte de lapte it creste altul, daca era permanent nu iti mai creste, dar poti sa-ti pui implant )sau cum ii zice 8|

| AndutzaAndu a răspuns:

Păi acel dinte care îţi cade se numeşte "dinte de lapte", şi ăla care o să-ţi crească în locul celuilalt se numeşte "dinte de brânză"hee hee.
Este normal.

| Parisblue a răspuns:

Da, normal ca iti creste ...adica totusi ai 15 ani, nu 70 ca sa nu iti mai creasca, cel mai probabil a fost un dinte de laptewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aminteste-ti daca ti-a mai cazut un dinte din locul acela(daca nu, stai linistita). Cel mai probabil dintele care ti-a cazut a fost de lapte si atunci da, creste altul.

| dany4ok a răspuns:

Eu am avut un dinte de lapte(un colt) la 14 ani si mi la scos dentisul si a crescut altulhappy. Daca nu era dinte de lapte nu prea cred ca o sa creasca altu.

| AndreyAndrey99 a răspuns:

Astăzi mi-a scos un dinte de lapte, cred...care nu mi-a căzut odată cu ceilalți(de lapte) și arăta mai ciudat, îmi mai creste altul? Era incisiv...Și merg pe 16 ani