| Gabriello02 a întrebat:

Este normal sa ai erectie cand esti invidios? Intreb deoarece mie mi se intampla atunci cand ma gandesc la barbati sexy si ma gandesc ce bine mi-ar sta sa fiu in pielea lor. Deci e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabytz18 a răspuns:

Uita-te intr-o oglinda mare si te rogsa incepi sa meditezi putin. Gandeste-te cine esti, uita-te cine esti si incearca sa-ti faci un obiectiv pe termen mai lung. Il poti obtine numai daca ramai TU. Gandeste-te de ce esti norocos ca esti asa. Unii nu au maini nu au ciciaore, au aceeasi problema ca a ta dar nu au internet, calculator sau telefon sa poata cere ajutorul cuiva. Trebuie sa te multumesti cu tine insuti si trebuie sa renunti la visele astea. Chestia asta nu te face decat sa renunti la realitate sa te rupi de ea si sa nu realizezi nimic. In momentul cand vezi ca ed fapt nu poti realiza nimic te ascunzi in lumea asta. Spulber-o, renunta la ea si dai drumu si fa ceva. Cu cat pierzi mai mult timp "visand" cu atat o sa-ti fie mai greu sa "evadezi ". Gandeste-te la cat de bine te simti acolo, dar gandeste-te la satisfactia pe care ai putea sa o ai in momentul cand TU in realitate, poti atinge un obiectiv de acolo. Aicea (in realitate) exista oamenii care iti vor sta pro si contra actiuniilor tale, oameni care te vor invidia, oameni care te vor admira, oameni care te vor iubi, oameni care te vor urai sau nu. Dai drumu si musca din realitate asa cate putin cate putin si in momentu cand vei obtine satisfactiile vei inchide lumea viselor pentru toteauna.

5 răspunsuri:
| gabytz18 a răspuns:

Poate esti bisexual. Iti plac si femeile si barbatii. Daca ai fantezii cu barbati si te satisfac poate ai o atractie si pentru ei. Poate e cu totu altceva, te gandesti si la prietena baiatuui laughingthinking Tu ar trebui sa stii mai bine.

| Gabriello02 explică (pentru gabytz18):

De fapt eu visez cum ar fi viata privita prin ochi lor, cum ar fi sa fiu in pielea lor, visez cum ar fi sa fiu acel barbat/acei barbati. Mentionez ca am aceste vise inca de la varsta de 5 ani iar acum am 15.

| gabytz18 a răspuns (pentru Gabriello02):

Atunci s-ar putea sa ai erectie, ca iti imaginezi ce femei ar putea avea ei. Poate ai o problema de adaptare, sa inteleg ca aceste vise se intampla noaptea, nu cu ochii deschisi thinking

| Gabriello02 explică (pentru gabytz18):

De fapt se intampla mai mult cu ochi deschisi si foarte rar in timpul somnului, da ma gandesc si la femeile ce le-as putea avea dar mai mult imi imaginez ce bine ar fi sa am corpul si viata lor.

| Radyr a răspuns:

Lol, nu.