| chiftelutacrocanta a întrebat:

Este normal sa ai stari de emotivitate cand ti-e frica de parinti? Am emotii si nu stiu de la ce.Ati mai avut stari de emotii asa din senin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MrLucas a răspuns:

Frica de parinti!? Emotii din senin am avut, frica de parinti nu.

| Pufoseniiee a răspuns:

Uneori, cand stiam ca am facut ceva grav, si cum ai mei nu.mi fac nimic au fost rare.
Daca iti este frica de parinti, este perfect normal sa apara acea senzatie de frica mai indirecta, adica, ti.e frica de ei ca ar putea sa te agreseze? Sau ti.e frica de ei ca ti.ar putea face o morala?
Cazul 1. Agresivitatea - e normal sa ai sentimente de frica indirecta pentru ca probabil nimanui nu ii place sa fie agresat. Eu te sfatuiesc sa nu mai faci " prostii " si sa nu creezi certuri si motive prin care te.ar putea agresa.
Cazul 2. Daca ti.e frica de parinti ca ar putea sa.ti faca o morala nu este chiar asa de normal, o morala nu e ca o palma, stiu, ai acea senzatie ca ai dezamagit si ca esti cel mai prost din " curtea scolii " - vorba vine. In cazul acesta te sfatuiesc la fel, sa nu creezi probleme.
Toate cele bune iti urez!