Se intampla uneori, nu chiar atat de rar pe cat ai crede. Nu e cazul sa-ti faci griji.
Da, sigur, daca ai vaut in faza mai usoara candva; acum poate o sa faci in faza mai grea, nu ai ce face. Sanatate multa si regim de viata si alimentar, cu multe lichide si in casa la caldura, mixtura mentolata pentru. mancarime de la farmacie. Numai bine si sa iti treca repede, Lucien.
Cunosc persoana care a facut pojar cand era mic dar o forma usoara de eruptie si a mai facut la 14 ani cu o eruptie foarte puternica care a necesitat internarea in spital.Se poate deci, dar ar putea fi si altceva. Consulta neaparat si medicul.(Si alergiile si varicela se manifesta tot cu eruptii). Sanatate!
Din câte ştiu eu se face o singură dată. Dar sunt mai multe care sunt inrudite cu pojarul, deci s-ar putea să fie altceva. Multă sănătate!
Bolile copilariei rujeola ( pojar), rubeola (pojarel ), varicela ( varsat de vant ), scarlatina sunt boli care o data facute dau imunitate pe viata, asa ca daca ai facut o data a doua oara este imposibil sa mai faci!
Din cate stiu eu nu e nimic grav daca faci pojar de mai multe ori. dar ca sa fii mai sigur ar trebui sa te duci la medicul de familie si sa intrebi. el o sa te lamureasca mai bine ca oricine.
De fapt se pare ca nu am pojar e o intoxicatie de la mancare.Doctorul a zis ca imi va trece.Multumesc de raspunsuri.