| danutz_8631 a întrebat:

Este normal sa am pojar de doua ori daca am avut cand eram mic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se intampla uneori, nu chiar atat de rar pe cat ai crede. Nu e cazul sa-ti faci griji.

luciana
| luciana a răspuns:

Da, sigur, daca ai vaut in faza mai usoara candva; acum poate o sa faci in faza mai grea, nu ai ce face. Sanatate multa si regim de viata si alimentar, cu multe lichide si in casa la caldura, mixtura mentolata pentru. mancarime de la farmacie. Numai bine si sa iti treca repede, Lucien.

| anad a răspuns:

Cunosc persoana care a facut pojar cand era mic dar o forma usoara de eruptie si a mai facut la 14 ani cu o eruptie foarte puternica care a necesitat internarea in spital.Se poate deci, dar ar putea fi si altceva. Consulta neaparat si medicul.(Si alergiile si varicela se manifesta tot cu eruptii). Sanatate!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Din câte ştiu eu se face o singură dată. Dar sunt mai multe care sunt inrudite cu pojarul, deci s-ar putea să fie altceva. Multă sănătate!

| miky_5469 a răspuns:

Bolile copilariei rujeola ( pojar), rubeola (pojarel ), varicela ( varsat de vant ), scarlatina sunt boli care o data facute dau imunitate pe viata, asa ca daca ai facut o data a doua oara este imposibil sa mai faci!

| Alexa_3478 a răspuns:

Pai poate ai avut pojar (o forma mai grava) si pojarel (o forma mai usoara)

| gyo a răspuns:

Din cate stiu eu nu e nimic grav daca faci pojar de mai multe ori. dar ca sa fii mai sigur ar trebui sa te duci la medicul de familie si sa intrebi. el o sa te lamureasca mai bine ca oricine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varicela poate recidiva cu zona zoster(herpes zoster)

| danutz_8631 explică:

De fapt se pare ca nu am pojar e o intoxicatie de la mancare.Doctorul a zis ca imi va trece.Multumesc de raspunsuri.