Esti cam slabuta pentru inaltimea ta dar ar putea fi multe cauze, printre care si faptul ca poate ai crescut prea mult intr-un interval scurt de timp, ceea ce nu e deloc grav dar cel mai bine ar fi sa mergi la medic impreuna cu mama ta sau cu cineva mai mare care poate sa te ajute, si impreuna sa aflati cauza si sa primesti sprijinul si ajutorul necesar pentru a creste mare si frumoasa!
Succes!
Bună.
Da, ești absolut normală. Ești în creștere și poți lua în greutate și în înălțime oricând.
Pa, pa.
Corpul se mai dezvolta, ai abia 12 ani, nu poti vorbi depre cum trebuie sa arati
Mergi intr-o farmacie cu cantar unde iti bagi si data de nastere iti masoara inaltimea si iti zice care e greutatea ideala la varsta si inaltimea ta, toate astea sunt facute automat de acel cantar in care trebuie sa introduci 1 leu
Cred ca da.si eu am 12 ani si eu am 1. 75 deci e o diferenta. daar cred ca e binecu toate ca poti sa ceri si sfatul doctorului:]
Foarte normală. Eu am tot 12 ani si am 1.73 Si 46 kg. Si inca mai cresc, asta numai pentru ca tatăl meu are 1.85 si Mama 179
natalyia întreabă:
anonim_4396 întreabă: