Eu te sfatuiesc sa mergi la medic, e normal sa ametesti dar se poate sa ai si anemie, dar pentru anemie exista tratament din cate stiu eu, poate ca ar fi bine si un control ginecologic, dar mai intai ar tr sa mergi la medicul tau de familie, iti doresc sanatate ca e mai buna decat toate.
Nu e normal sa ametesti in timpul menstruatiei, dar se intampla daca esti slabita si pierzi mult sange; nu cred ca este hipoglicemie, pentru ca in acest caz s-ar intampla si in afara ciclului; este o "reactie anemica" la faptul ca pierzi sange, s-o botezam asa; in medicina chineza se numeste "deficienta de sange" - remedii: in timpul ciclului mananca ficat, supa de gaina fiarta mult in care ai pus putin ghimber, ceapa verde, angelica si eventual putin astragalus; e bine sa mergi si la medic, insa personal sunt impotriva suplimentelor cu fier; vezi mai bine un articol pe care l-am scris mai demult: http://www.soothe.ca/articole/articol_67_anemie.htm daca ai in continuare nelamuriri mai vorbim; era sa uit: in timpul ciclului trebuie sa te feresti de efort, de frig, sa bei lichide mai multe, sa manaci bine; multa sanatate!
Trebuie sa faci o hemoglobina la terminarea menstruatiei! In plus consuma alimente bogate in fier:ficat fript pe plita, splina, ou de la gaini crescute la curte, in toata aceasta perioada.
Bună vezi tensiunea cum este și glicemia, să nu faci hipo glicemie cînd ești la menstruație, e important să verifici astea două tensiunea și glicemia, atunci cînd ai glicemia mică mănîncă ceva dulce. sănătate, cîte zile tine?
mirelaplamadeala întreabă:
Euandreea16 întreabă: